Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Finn riktig Rottefella MOVE skibindinger for deg

Å flytte bindingen er ikke noe nytt – det har lenge vært vanlig prosedyre, spesielt på elite-nivå. Med MOVE har Rottefella gjort det mulig å flytte bindingen uten at du må ta av deg skiene, og det gir store fordeler for skiløpere uansett nivå.

Bedre skiopplevelse og bedre skiprestasjoner

Rottefella har laget MOVE for å gjøre gleden ved å stå på ski enda større. Ved å flytte bindingen kan du tilpasse skiene bedre til underlaget og værforhold.

Rottefella MOVE er en binding som du enkelt kan flytte på underveis på skituren. Trenger du bedre feste og kontakt med snøen flytter du bindingen fremover, og trenger du bedre glid flytter du bindingen bakover for å løfte skien opp fra snøen.

Besøk våre varehus for å få mer informasjon om Rottefella MOVE og oppgrader skiopplevelsen din hos XXL.

Rottefella MOVE har tre løsninger som passer akkurat deg og ditt behov:

MOVE Switch

For deg som ønsker gode skiopplevelser uansett forhold og terreng, uavhengig av hvordan ski eller smøring du bruker, så er dette løsningen for deg. Med MOVE Switch kan du velge mellom fire ulike stillinger – nøytral, to knepp bakover for bedre glid og ett knepp frem for bedre feste.

Uten å ta av deg skiene kan du justere bindingen for bedre feste og glid med MOVE Switch, og med litt trening kan du også gjøre det i fart.

MOVE Race

MOVE Race er for deg som liker å gå fort på ski og som vil at festesmøringen skal holde hele veien. Ved å bruke denne bindingen får du umiddelbar forbedring av glid på sletter og i utforkjøringer.

For å flytte tyngdepunktet bakover med 30 millimeter vipper du hendelen på MOVE race frem med en enkel håndbevegelse. På denne måten får du løftet opp fellen/smøresonen slik at det krever mer kraft å komme i kontakt med snøen. Dette gjør også at du sliter mindre på festesmøringen og den vil holde lengre. MOVE race-bindingen er laget for å brukes i fart sånn at du kan gå raskere på ski.

MOVE Tune

MOVE Tune lar deg finjustere bindingen med ni posisjoner, for noen ganger er det de aller minste detaljene som har den største effekten. Denne bindingen passer godt for å få kontroll på skøyteski. Bindingene kan justeres 6, 12 eller 18 millimeter frem, nøytral posisjon, eller 12, 18, 24 eller 30 millimeter bakover.

Ved løs snø og ujevnheter i løypa, er det en fordel å ha lite trykk fremst på skiene. Da skrur du MOVE Tune bakover til du har ski som flyter på snøen og det føles perfekt. Når det er hardt føre i løypa skrur du MOVE Tune fremover for å hindre at skiene blir ustabile – dette gir også bedre kantkontroll.

Hvorfor bruke MOVE på felleski?

Felleski fungerer utmerket for mange ulike snø- og værforhold, og det å slippe å bruke tid og krefter på smøring gjør at felleski har blitt allemannseie. Men det finnes allikevel en måte å justere egenskapene til felleski på hvis du ønsker med glid eller bedre feste.

Ved å flytte tyngdepunktet når det subber litt ekstra, eller du ønsker mer glid, kan dette forbedres ved å bruk av MOVE-bindinger. For selv om du har gode ski så kan det likevel glippe litt, eller det går ikke så fort som du skulle ønske. Noen ganger går du også med mer vekt i form av en sekk eller pulk.

Besøk våre varehus for å få mer informasjon om Rottefella MOVE og oppgrader skiopplevelsen din hos XXL.

Se mer fra Rottefella her

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!