Topp feste og glid med Rottefella Move™ Switch

Så enkelt, og så genialt - med Rottefellas innovative Move™-system flytter du enkelt bindingen til den mest optimale posisjonen - uten å måtte ta av deg skiene - og uansett hvilke ski du har.

Mens Move™ Switch kun var tilgjengelig i et begrenset opplag på Madshus Redline IGS felleski sist sesong, tar Rottefella det et stort steg videre denne sesongen. Ny innovasjon gjør nemlig at systemet fungerer med de fleste monteringsplater, og kan brukes på både felleski og smøreski.

Flyttbare bindinger har eksistert i en god del år allerede, men ikke i nærheten av et så knirkefritt system som det Rottefella har utviklet med Rottefella Move Switch™. For å justere plasseringen av bindingene har du tidligere måttet ta av deg skiene, og også ha med en egen nøkkel til justeringen. Men den tid er forbi!

Les også: Sju grunner til å velge felleski

Hvordan virker det?

Move™ Switch festes foran bindingen på monteringsplaten. Når det er gjort, er det bare å vri bryteren for å finne den posisjonen som gir den effekten du ønsker, enten det er bedre glid eller feste.

Vri med klokka for bedre feste, og mot klokka for bedre glid. Gjør det så mange ganger som du føler behov for i løpet av turen. Når du har fått litt trening i det, kan du til og med justere bindingens plassering mens du er i fart!

Om du er opptatt av lav vekt, er neppe Move™ Switch det som kommer til å velte lasset. Systemet øker vekta med noen få gram per ski.

Montering av Rottefella Move™ Switch

For deg som har eller kjøper ski med Rottefellas NIS 2.0 monteringsplate, velger du pakken Move™ Switch for NIS 2.0. Den leveres uten binding, slik at du skal kunne velge den bindingen du foretrekker. Pass på at du velger en av disse Move™ Ready-bindingene:

• Xcelerator ProClassic

• Xcelerator 2.0 Classic

• Performance Classic

Selv om du ikke har NIS 2.0 monteringsplate, er det en relativt smal sak å klargjøre de fleste nyere ski for bruk med Move™ Switch. Rottefella har nemlig laget egne adapter-kit, som gjør at Move™ Switch-systemet kan brukes med de fleste nyere ski og monteringsplater.

Se hvordan du monterer Move Switch™ til NIS 2.0 her:

NIS 1.0

Har du et par ski med NIS 1.0 monteringsplate kan du oppgradere skiene dine ved hjelp av Rottefella Move™ Switch Kit for NIS 1.0. Du monterer enkelt adapteren og Move™ Switch på adapteren, og så er du klar for å flytte bindingen uten å måtte ta av deg skiene først.

Se hvordan du monterer Move Switch™ til NIS 1.0 her:

RMP

I 2016 ble Rottefella Mounting Plate (RMP) lansert, for at du skulle kunne benytte Rottefella-bindinger på ski uten integrerte monteringsplater. Det muliggjorde bruk av Rottefellas flyttbare bindinger på blant annet ski fra Atomic og Salomon. Har du ski med RMP, kan du kjøpe et Move™ Switch kit for RMP, slik at du får med deg alle fordelene til Rottefella Move™. Har du Atomic- eller Salomon-ski uten plate, kan du enkelt få montert på RMP-platen, som er tilpasset de pre-borede hullene som er på skiene.

Se hvordan du monterer Move Switch™ til RMP her:

IFP

Har du et par nyere ski fra Fischer eller Rossignol, med en IFP monteringsplate, kan du relativt enkelt oppgradere til Move™ Switch ved hjelp av Switch Kit for IFP. Montering av adapteren for å ta i bruk systemet er enkel.

Se hvordan du monterer Move Switch™ til IFP her:

Hvem passer systemet for?

For å si det enkelt: Nær sagt alle.

Du kommer kanskje ikke til å se noen flytte bindingen i World Cup-sammenheng med det første, men i ski classic langløp er det allerede toppløpere som benytter seg av Move™ . For topputøvere kan Move™ Switch være gunstig i treningssammenheng. Enten du er mosjonist eller ivrig Birken-deltaker vil du ha glede av å kunne justere bindingen for mer feste oppover, og bedre glid nedover.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.