Tømmesalget fortsetter med nye RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

Rottefella Xplore - For deg som er glad i gode skiopplevelser

Har du aldri gått utenfor løypa? Eller tenker du på å krysse Hardangervidda? Rottefella Xploreer perfekt for deg som er glad i gode skiopplevelser uansett nivå. Når snøen lokker, lyset er på sitt vakreste eller kvelden er stjerneklar, da er det på tide å utvide horisonten.

Xplore er et nytt bindingssystem som vil inspirere deg til å oppdage mer og oftere i all slags terreng. Du behøver ikke reise på fjelltur for å oppdage nye spor. Dra inn i vinterskogen nær der du bor eller opp på den toppen bak hytta som du bare har vært på om sommeren.

Med Xplore blir nedoverkjøringene både morsommere og tryggere, og på flatmark og i bakker blir gangen lett og naturlig. Systemet består av binding, sko med Xplore såle og tilleggsutstyr. Rottefella har jobbet beinhardt med å gjøre alt så lett, stivt, solid, behagelig og gøy som mulig, slik at du kan smette skiene på og legge av gårde.

Det er derfor Rottefella Xplore fungerer like bra til langturer over flere dager som til kortere turer i nærområdet ditt. Gå der du vil, oppdag nye stier i kjent terreng eller utforsk ukjente steder utenfor løypa. Ser det ut til å bli en vakker solnedgang? Kom deg ut og oppdag! Eventyret er nemlig nærmere enn du tror. Rottefella har hjulpet folk til Nordpolen – nå vil de hjelpe en ny generasjon oppdagere til å nå sine mål, om de er små eller store. De beste opplevelsene måles ikke i mil, men i smil!

Xplore til alle typer bruk

Noen planlegger å krysse Grønland, andre går over Hardangervidda. Men ikke glem magien som kan oppstå rett utenfor din egen dør på vinteren. Du vet når ditt favorittsted er på sitt beste. Spenn på deg skiene, ta til venstre der du alltid går rett frem, opp bakken det aldri blir kjørt spor og opplev nærområdet akkurat når lyset bryter til blåtimen. Du rekker ti snarturer for hver langtur.

Kosetur i nærområdet

Du trenger ikke oppkjørte løyper for å oppleve magien ved å gli gjennom glitrende snø. Lag dine egne spor og bli nabolagets sporfinner. Få den spesielle og gode følelsen av å oppdage nye ruter i kjent terreng. Ta en kveldstur med hodelykt, alene eller med flere. Stå opp tidlig en lørdag og opplev soloppgangen fra favoritt toppen din.

Treningsøkt

Visst er det gøy å gå fort i trikkeskinner. Men legger du treningsøkten utenfor løypene finner du ikke bare nye steder – du finner nye muskelgrupper og jobber på en helt annen måte med balanse og utholdenhet. Xplore veier lite og er lett å bruke. Det åpner en helt ny verden for deg som liker å pushe grensene.

Hytte til hytte

En langtur over fjellet kan være en drømmeopplevelse i solskinn, månelys eller under en stjerneklar himmel. Den kan også by på all slags vær og løssnø som plutselig skifter til skare. Uansett må du kunne stole 100% på utstyret. Xploretakler all slags terreng og føre. I tillegg er det lett og behagelig å bruke, og ikke minst solid. Som skapt for din neste ekspedisjon!

NOR23 W39 Rottefella Xplore Artikkel Banner 3

Topptur

Det er noe helt spesielt ved å kaste seg utfor bakker der ingen har kjørt før deg. Tenk på Xplore som en bro mellom randonee og fjellski – det er lett og behagelig å gå med, og stødig, solid og stabilt slik at fine nedkjøringer blir en lek. Hard, løs eller våt snø er ingen hindring!

Nye og gamle fjell

Hvis du har en topp du ofte legger turen til, går du sikkert samme løype hver gang. Hva med å gjøre turen du kjenner til en ny opplevelse? Kanskje med flere mil og smil? Med hodelykt? Det er ingenting i veien for å oppleve din favoritt topp om og om igjen.

På jakttur

Er du en av dem som har vinterjakt på høyfjellet som årets høydepunkt? Da vet du at stødige ski som kan takle terreng, uansett hvor du måtte følge rypa eller haren, er svært viktig. Xplore kan enkelt monteres på jaktski.

Om systemet

Xplore gjør turen til en god opplevelse – bortover, oppover og ikke minst nedover.

Mange har ønsket seg et lettere, stødigere, enklere og mer behagelig alternativ for opplevelser på fjellski. Resultatet er Xplore systemet!

Xplore består av binding og såle. SpringPin låsemekanismen er integrert i sålen og plassert på sidene, nærmere foten. SpringPin teknologien gjør det også enkelt å smette inn og ut av bindingen, og plasseringen gjør at du du unngår snøpakking.

Bindingen er bredere enn eksisterende fjellskibindinger og sammen med forbedret ankelstøtte i skoen blir det svært stabilt neste gang du suser nedover.

NOR23 W39 Rottefella Xplore Artikkel Banner

Ved å flytte rotasjonspunktet bakover vil du oppleve at du glir av gårde i en mer komfortabel og naturlig gange. Og når du skal klatre opp brattere terreng, gjør den oppfellbare helløfteren det enda mer komfortabelt. Dessuten veier hele systemet svært lite. Det er med andre ord ikke noe problem å gå langt bortover eller kjøre nedover med Xplore!

Du kan tilpasse Xplore systemet til dine behov med den utskiftbare flexen – en fleksibel pute som sitter i front av bindingen. Den gir bøyemotstand og kontroll på skiene i all slags terreng, og gjør skituren til en enda bedre opplevelse.

Xplore bindingen leveres med en allround flex som enkelt kan byttes ut med Xplore Hard Flex eller XploreFree Pivot Plate.

Se mer fra Rottefella her

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!