Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

NOR23 W49 Dæhlie artikkel hero 2

DÆHLIE Sportswear introduserer Boulder

I skjæringspunktet mellom tradisjon og moderne design finner du Boulder, en innovativ langrennskolleksjon i kordfløyel. Kombinasjonen av tekniske materialer og et tradisjonelt uttrykk har resultert i et langrennssett som skiller seg ut i sporet.

Boulder er det optimale valget når du ønsker funksjonell langrennsbekledning for økter ved lav til moderat intensitet. Det slitesterke kordfløyel-materialet er inspirert av det ribbede mønsteret i langrennsløypa, og gir god beskyttelse mot kulde og vind. Kombinasjonen med lett 3-lags softshell og TPU membram, gjør at sludd og regn preller av, slik at du får vind- og vannavvisende langrennsbekledning som beskytter deg gjennom hele økten.

NOR23 W49 Dæhlie artikkel 1

Skill deg ut i langrennsløypa iført et teknisk langrennssett med retro design!

Boulder er den perfekte langrennsbekledningen når du vil ha funksjonalitet som ser bra ut, til skiturene på lavere intensitetsnivå. Velg mellom anorakk, nikkers, jakke og bukse.

Anorakk & Nikkers

Perfekt for deg som er på jakt etter et nostalgisk langrennssett for lav til moderat intensitet i skisporet.


Jakke & Bukse

Jakken og buksen i Boulder-serien er designet med den aktive langrennsløperen i tankene. Med tekniske egenskaper som sikrer optimal bevegelsesfrihet og gode pusteegenskaper, kan du være trygg på at du vil kunne prestere på ditt beste.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!