Sesongslutt fortsetter med nye RÅ tilbud! Kjøp her

Beskytt hodet med Headstrong Headguard

headstrong_5

De siste årene har fokuset på hodeskader i fotball fått mer oppmerksomhet. Mer fysisk spill fører til stadig flere skader, og hodeskader er et økende problem i sporten. Les mer her

Man har med årene innsett at det er umulig å forby hodetrening og headinger i fotball. Headstrong har derfor som mål å heller beskytte spillerne under kamp og trening. Studier i USA viser at de fleste hodeskader skjer ved slag mot hodet, sammenstøt, fall eller albue.

Headstrong elsker fotball, og det er grunnen til at de har utviklet Headstrong Headguard. Beskyttelsen er spesielt utviklet for fotballspillere og vil ikke gå utover spillevnen.


Hva er Headstrong Headguard?

Headstrong Headguard har vært under utvikling flere år. Dette er fordi de ønsker å være sikre på å skape et trygt alternativ som kan gjøre en forskjell. Det er utformet med patentert gel IMPALT (Impact Absorbing Liquid Technology) som gir best mulig beskyttelse mot støt i bakhodet.

headstrong_headguard_2

Kilde: https://headstrong.eu/shop/frontpage.html

Studier viser at bakhodet og tinningen er de mest utsatte områdene for hodeskader, derfor beskytter Headstrong Headguard disse områdene ekstra godt. Det er polstret bak og har et tynt lag på sidene. Derfor kan du heade akkurat på samme måte som før. Beskyttelsen skal ikke være til bry under spill, så den sitter godt fast på hodet.


Fordelene med hodebeskyttelse

Den mest åpenbare fordelen ved å bruke Headstrong Headguard er at det beskytter hodet. Med en sånn type beskyttelse blir man også kanskje en litt tøffere spiller og har mer kontroll i headingene.

Ved å bruke denne type beskyttelse vil også risikoen for hjernerystelse og andre hoderelaterte skader minske.

Spill trygg fotball – bruk Headstrong Headguard!

Les også

Fotball - Velg riktig størrelse

Kle deg for vinterfotball

Velg riktige fotballsko

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!