Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Premium komfort med nye GEL-KAYANO 29

2022 / gel-kayano 29-4

Endelig er den her – ASICS GEL-KAYANO 29! ASICS sannsynligvis mest kjente modell noensinne, er nå forbedret ytterligere for å skape en førsteklasses stabilitetssko som gir en energifylt løpsopplevelse.

GEL-KAYANO 29 nå omtrent 10 gram lettere enn forgjengeren, takket være ASICS avanserte teknologi. FF BLAST PLUS-demping i det øvre mellomsålelaget gir økt stimulering i hvert steg og en mer energisk følelse.

LITETRUSS-teknologien på innersiden av mellomsålen gir i tillegg forbedredret stabilitet, som hjelper til med å forhindre at foten sklir for langt innover – og erstatter behovet for en tradisjonell kile på innsiden av mellomsålen. Dette sikrer beskyttelse på lengre løpeturer og maratonløp. Skoen har også en ekstern hælkappe som komfortabelt omfavner foten for ekstra støtte. For bedre pusteevne og mer komfort, har GEL-KAYANO 29 en overdel i strikket stretch-materiale som støtter godt.

2022 / gel-kayano 29-5

- Teamet vårt hos ASICS er utrolig stolte av GEL-KAYANO skoen, som har et rykte for å være i forkant, når det kommer til stabilitet. Gjennom engasjement og innovasjon fortsetter vi å forbedre dette flotte produktet om og om igjen. Ettersom vi fokuserer på å hjelpe alle til å få oppleve sportens positive kraft på kropp og sinn, er GEL-KAYANO 29 en stabil treningspartner til enhver løpetur, sier Linda van Aken, VP Running & SportsStyle hos ASICS EMEA.

GEL-KAYANO 29 er tilgjengelig i både herre- og damestørrelser.

2022 / gel-kayano 29-1
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!