Sesongslutt fortsetter med nye RÅ tilbud! Kjøp her

Eksklusiv Kari Traa-kolleksjon for barn og junior hos XXL

NOR23 W39 Kari Traa Barn og Junior Large Campaign Page

XXL er stolte av å introdusere den første Kari Traa barn- og junior kolleksjonen. Denne kolleksjonen er skapt for å gi barn og unge den perfekte garderoben for høst- og vintersesongen, med kvalitet og stil i fokus.

Norsk design og kvalitet

Kari Traa er mer enn bare et navn; det er et kvalitetsstempel. Med et fundament bygget på klassisk norsk design, vakre farger og gode materialer gir Kari Traa den perfekte blandingen av stil og funksjonalitet i plaggene. Det er denne dedikasjonen til kvalitet som har gjort Kari Traa til et av Europas raskest voksende sport- og friluftsmerker.

Naturmaterialer som varmer

Bestselgeren blant Kari Traa-klærne er nå tilgjengelig i barnestørrelser hos XXL. Kolleksjonen har en blanding av 60% ull og 40% modal, og føles behagelig mot huden. Blandingen gjør at plaggene puster godt, holder på varme og er naturlig motstandsdyktig mot lukt.

Kari Traa Kids- og Junior kolleksjonen

Kolleksjonen består av matchende gensere, sokker, votter, pannebånd og luer – alt i det ikoniske rosemønsteret som Kari Traa er kjent for og i materialer som føles myke og varme mot huden. Dette er kvalitetsplagg som blir uunnværlige i barnas høst- og vintergarderobe.

Velkommen til en verden av Kari Traa hos XXL!

Se alt fra Kari Traa her

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!