Sesongslutt fortsetter med nye RÅ tilbud! Kjøp her

No chairlift required

Mammut – Swiss 1862

En ren linje langt fra folk, en myk sving og lyden av lett snø gjennom luften. Ingen droner som summer, bare en havørn som seiler over skisporet. Den nye toppturkolleksjonen fra Mammut er med deg fra dagens første spor, til det dagslyset forsvinner i horisonten. Gjennom værskiftet på toppen. På de store stigningene, og fantastiske nedfartene. Samle noen venner og planlegg vinterens neste eventur. Legg igjen bekymringene hjemme, men husk feller og skredutstyr. Sikker, varm og tørr med Mammut.

Naturen er gratis. Always there.

Mammut / JM / 2022-4

For 160 år siden, blant bratte, sveitsiske alpefjell, ble fjellsportgiganten Mammut til. Det begynte med en liten produksjon av klatretau til fjellsikring, men siden den gang har de blitt et av de største varemerkene i fjell- og friluftsmarkedet. Innovasjon, design, kvalitet og sikkerhet er Mammuts kjerneverdier, og i dag lager de soveposer, fjellsko, klær, ryggsekker, klatreutstyr og skredutstyr til sommer- og vinterbruk.

Mammut / JM / 2022-2

Barryvox er kanskje Mammuts mest kjente enkeltprodukt. BarryVox betyr Barrys stemme, og er oppkalt etter redningshunden Barry som reddet mennesker i St Bernhardpasset på 1800-tallet. I dag er den testvinnende skredsøkeren ute i sin 6. utgave. Den første versjonen kom allerede i 1968 – og skredutstyr og sikkerhet har siden den gang vært grunnmuren i Mammuts vinterkolleksjon. I tillegg lager Mammut i dag kanskje markedets beste ski-, topptur- og frikjøringbekleding.

Mammut / JM / 2022-7
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!