Tømmesalget fortsetter med nye RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

Gå på skøyter uten å fryse på beina

bauer_skate_3

Mange ønsker å gå på skøyter på utebane, men kvier seg fordi man fryser på beina. Uansett hvor tykke ullsokker man har, så blir man kald. Bauer har nå funnet løsningen!

Med de nye skøytene fra Bauer er det mulig å gå på utebanene uten å fryse på beina. Nye Expedition og Whistler er komfortable, slitesterke og kommer til både voksen og barn.

Se Expedition til voksen og barn her her

Se Whistler til voksen og barn her

Smart innerfôr

Det geniale med denne skøyten er at den kommer et fôr på innsiden som er avtakbart. Det betyr at du kan ta det ut og vaske det når det trengs. Dette varmer også foten godt.

Yttermaterialet er av syntetisk og slitesterkt yttermateriale. Skøyta kommer med Bauer Holder og er i tillegg ferdig slipt. Så da er det bare å ta med skøytene ut på isen!

Bauer Expedition og Bauer Whistler passer for både nybegynneren og den erfarne hockeyspiller. Du finner disse eksklusivt hos XXL i Europa.

Sjekk ut vårt store utvalg av produkter fra Bauer

bauer_skate_2

Ha det ekstra gøy på isen

Er du en av de som liker litt action og konkurranse, kan man ta med seg en hockeykølle og noen pucker. Da blir det plutselig konkurranse og gøy på isen! Bruk et par sko eller votter for å markere mål – og spillet i gang!


Kos dere på skøytebanen!

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!