Vi har lagt til nye varer i vårens store SALG! Gjør et kupp nå

Finn din vannsportfavoritt

Kvinne som padler kajakk

Padle kajakk, kano eller SUP? Stå på vannski eller wakeboard? Eller kanskje prøve deg på dykking? Vannsport er perfekt når du skal feriere innenfor landegrensene.

Med den uvanlige situasjonen koronasituasjonen har satt oss i, ligger det an til å bli relativt kortreiste ferier for de fleste av oss denne sommeren.

Norge har heldigvis mye å by på for alle som trives med å være ute – ikke minst er landet et eldorado om du liker å drive med, eller er nysgjerrig på, vannsport.

Flotte naturopplevelser i kajakk

Blikkstille vann, sjø eller en fartsfylt elv – kajakkpadling egner seg for alt fra adrenalinjunkies til deg som vil nyte en rolig dag på vannet.

Lurer du på hva slags kajakk du trenger og hva slags utstyr du har behov for? Les mer om hva du trenger å tenke på ved kjøp av kajakk.

Les også: Begynne med kajakkpadling? Få gode tips til sikkerhet

Kanotur på blikkstille vann

Hva med å ta med familien på kanotur?

Fordelen med en kano kontra en kajakk er at den har plass til flere og er lettere å bære også over lengre avstander. Den er dog noe mer krevende å padle, og egner seg best for fine og rolige padleopplevler på mindre og roligere vann.

Gøy med Stand Up Paddle

SUP, som det gjerne kalles, er i vinden som aldri før. Padle rolig, padle raskt, gjør yoga på brettet. Mulighetene er mange, og gjør godt for den fysiske formen, samtidig som du får flotte opplevelser på vannet.

Du kan lese mer om hvordan komme i gang med SUP her.

Full fart på wakeboard og vannski

Glad i fartsfylt moro? Da er sommeren perfekt for å få et adrenalinkick ute på vannet. Hvorfor ikke prøve deg på wakeboard eller vannski?

Snorkling

Er du nysgjerrig på hva som rører seg under vannoverflaten, er snorkling en perfekt aktivitet for både små og store badeentusiaster.

Nyt sommeren på vannet i sommer!

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.