-25% på nesten alt* og -15% på alle* sykler! Aktiver kupongen i kassen

Verden rundt på under 50 dager

Verden rundt på under 50 dager

Med Helly Hansen på laget, bryter solo-seiler Thomas Coville stadig nye barrierer.

Thomas Covilles liv handler om å sprenge grenser. I 2012 vant han prestisjefylte Volvo Ocean Race. Han kan skilte med både seier og flere pallplasser i Route du Rhum, og har også hevdet seg i Transat og Vendee Globe.

I tillegg er han på stadig rekordjakt, og han satte allerede i 2005 rekord for soloseilere på strekningen Miami—New York.

Første soloseiler under 50 dager

I 2016 – på sitt femte forsøk – ble Coville den første soloseileren noensinne til å seile verden rundt på under 50 dager. Rekorden hans lyder på 49 dager, 3 timer, 7 minutter og 38 sekunder.

De spektakulære bragdene til tross, Coville er ikke mettet på suksess. Han Fortsetter å utfordre seg selv og nyte å være ute på vannet.

Siden 2016 har han nemlig mistet rekorden sin, uten at han lar det legge en demper på motivasjonen. Snarere tvert imot. Han fortsetter å utfordre grenser, og tror det vil være mulig å seile verden rundt enda fortere med en mer ekstrem båt, og ved hjelp av innovativ og kontinuerlig produktutvikling. I dag er rekorden på under 43 dager. Kanskje er 40 dager neste utrolige barriere til å brytes av Coville?

Samarbeider tett med Helly Hansen

Coville samarbeider tett med Helly Hansen. Han tester HHs klær og utstyr i de mest utfordrende forholdene - fra ekstrem varme rundt ekvator til bitende og livsfarlig kulde rundt Antarktis. Det betyr at når du velger seilklær fra Helly Hansen, så får du gjennomtestet, profesjonell kvalitet.

Helly Hansen HP Racing Midlayer er et nytt eksempel på hvordan det gode samarbeidet med en av verdens råeste soloseilere, gir innovativ utvikling av seilklær.

HP Racing Midlayer er laget i vanntett HELLY TECH, har LifaLoft-isolasjon, slik at du holder deg varm, og gir suveren bevegelsesfrihet. Jakken kan brukes alene, eller som isolerende mellomlag under en skall- eller seilerjakke.

Verden rundt på under 50 dager 2

FUNKSJONELL: Helly Hansen HP Race Jacket gir topp beskyttelse og er svært anvendelig.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!