-25% på nesten alt* og -15% på alle* sykler! Aktiver kupongen i kassen

Opp av sofaen med Anna Haag og Emil Jönsson

ambassadørene_1

I årevis holdt langrennsstjernene Anna Haag og Emil Jönsson to skigale nasjoner fastspent foran TV-skjermen. Nå vil ekteparet ha oss opp og ut av sofaen.

«Saker vi ikke har rukket å gjøre tidligere», er navnet på YouTube-kanalen til ekteparet Anna og Emil Jönsson Haag. «Lev. Njut. Träna» tittelen på boken deres. Du skjønner tegninga. Tidligere toppidrettsutøvere som skal ha oss alle opp i puls og vekk fra komfortsonen. Eller?

– Tvert imot! Vi vil vise folk at trening ikke handler om å prestere, men om å få det litt bedre hver dag ved å være i aktivitet.

Anna & Emil, som ekteparets blogg er titulert, snakker på inn- og utpust. YouTube-kanalen deres har bikket 300.000 avspillinger. I baksetet pludrer sønnen Harry på halvannet år, i Annas mage nærmer enda en junior seg friluftslivet. Tre hektiske vintersesonger er gått siden paret la racingskiene på hylla. Siden har de søkt å oppleve alt de ikke hadde tid til som toppidrettsutøvere – og oppdaget XXL.

– Første steg for å komme seg ut er jo å gå inn på XXL, ivrer Emil Haag Jönsson.

– Jøss, er Petter Northugs erkefiende blitt Norgesambassadør?

– Hehe! Nå som Anna og jeg ikke lenger kun er skiløpere, men driver med mange idretter og aktiviteter, har vi oppdaget at vi finner alt utstyr for vårt nye liv og fritid hos XXL – og får attpåtil masse god hjelp fra ansatte som brenner for sport og friluftsliv.

ambassadørene_2

«En drøy djevel med glimt i øyet» var Emil Jönssons attest da hans nemesis Petter Northug la opp for et par år siden. Nå skal svensken bidra til åpne søta bror sine øyne for kvalitetene til nok en uortodoks og kaxig nordbagge: Sportskjeden XXL.

– Mange mosjonister og nybegynnere våger ikke å gå inn på en spesialforretning. De føler at lista og ambisjonsnivået ligger for høyt. Men hos XXL er skuldrene lave og vareutvalget enormt. Her finner man alt man trenger av utstyr til sport og friluftsliv under ett tak – og får veiledning til å finne riktig utstyr til akkurat den aktiviteten du er nysgjerrig på.

Selv gleder Haag Jönssons seg stort til å utforske kajakk og SUP, ballspill og sommerleker samt jakt og friluftsliv framover i samarbeid med XXL. Hjemstedet Östersund er ifølge ekteparet et perfekt utgangspunkt for eventyr og oppdagelsesturer gjennom fire fantastiske årstider – selv for travle småbarnsforeldre:

– Vi har masse ideer for hva vi skal formidle sammen med XXL framover!, ivrer Anna:

– For veldig mange vil jo sommeren 2021 handle om aktiv hjemmeferie. Da er ett sted optimalt for å bli inspirert og starte planleggingen: XXL.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!