Sesongslutt! Opptil 50% på en mengde vintervarer! Kjøp her

Din beste løpevenn gjennom 26 år

2022 / Mizuno wave rider 26-4

I 1997 kom den aller første utgaven av Wave Rider. Skoen var laget med datidens mest innovative teknologi og med en misjon om å skape en en løpesko av høy kvalitet, som fikk løpere til å nå sitt fulle potensial. Siden den gang er skoen oppgradert 18 ganger – stadig lettere, med stadig bedre demping og respons. 26 år senere er Wave Rider Mizunos mest solgte sko, verden over.

Vi er stolte av de millioner med kilometer Wave Rider har vært med på. Og av tusenvis med dørstokkmil de har bidratt til å overkomme – fordi førsteklasses utstyr gir motivasjon. 26 års erfaring og et utrettelig ønske om utvikling, har resultert i helt nye Wave Rider 26. Aldri tidligere har den vært bedre dempet, gitt bedre respons og mer komfort. I tillegg lages den med materialer og prosesser som er bærekraftige, sier salg- og markedssjef i Mizuno Norden, Frode Balchen.

2022 / Mizuno wave rider 26-3

De unike egenskapene til Wave Rider gjør den til den foretrukne skoen for både mosjonister og toppidrettsutøvere. Marit Bjørgen har gjennom sin karriere løpt tusenvis av skadefrie timer – nærmest utelukkende på Wave Rider.

Løpesko er for meg er mest av alt et viktig verktøy. Skoene må gi meg en god følelse og kunne brukes på variert underlag. Derfor har Wave Rider vært et naturlig valg for meg gjennom hele min skikarriere. Selv om skoene har utviklet seg mye de siste årene, sverger jeg fortsatt til modellen på de fleste øktene mine. Den 26. utgaven er enda mykere, oppleves enda raskere og passer like godt på tredemølle som på grus og asfalt.

Wave Rider 26 har enda mer av det innovative mellomsålematerialet, MIZUNO ENERZY, som gjør skoen mykere og mer responsiv og komfortabel enn sine forgjengere. Den bærekraftige PEBAX Wave-platen er ytterligere forsterket på sidene for å oppnå optimal stabilitet. Forbedret tungekonstruksjon, som også er sømløs for økt komfort, sørger for enda bedre passform og mindre irritasjon i forfot. Summen er enda bedre løpsopplevelse.

Wave Rider 26 er 100% veganvennlig. Ved å bruke resirkulerte materialer og bærekraftige prosesser har Mizuno utviklet en løpesko i tråd med selskapets fokus på bærekraft og målet om å bli klimanøytrale.

2022 / Mizuno wave rider 26-2
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!