Pakkeliste til festival

Festival 1

Festivalsesongen er over oss. Gode musikkopplevelser og god stemning blir enda bedre hvis du har en gjennomført festivalcamp. Vi gir deg tipsene til utstyret som sikrer toppkarakter på festivalcampingen.

SEKK ELLER BAG

Start med å droppe trillekofferten når du skal på festival. Selv om den kanskje matcher festivalantrekket bedre, funker den generelt dårlig inne på et opptråkka og potensielt gjørmete festivalområde. Sats heller på en stor tursekk eller vanntett bag.

TELT TIL FESTIVAL

En god festival betyr færre timer nattesøvn. Da gjelder det å sikre at de få time man får til å sove er av topp kvalitet. Et funksjonelt og praktisk telt er løsningen. Coleman har telt med Blackout Bedroom-teknologi, som gir et ekstra mørkt soverom. Det er digg når man ikke legger seg før sola er på vei opp igjen.

LIGGEUNDERLAG

Et behagelig liggeunderlag er et must på festival. Har du liten pakkplass er et ultralett, oppblåsbart underlag løsningen. Om du ikke trenger å spare på plassen, er en stor og komfortabel luftmadrass en sikker vinner. Husk pumpe, så slipper du å ta knekken på lungene dine før allsangen har startet.

HODEPUTE

Unngå støl nakke og dårlig søvnkvalitet ved å ha en god hodepute med deg på festival. En oppblåsbar variant tar liten plass i sekken.

SOVEPOSE TIL FESTIVAL

En behagelig sovepose løfter søvnkvaliteten. Er det gode og varme sommertemperaturer ute, og du ikke er spesielt frossen av deg, er en sommersovepose løsningen. Blir det kjølig om natta, eller du fryser lett, velg en tresesongspose.

Les mer om hvordan velge riktig sovepose til ditt behov.

STOL OG BORD TIL LEIRPLASSEN

En behagelig campingstol er et must, så du kan hvile slitne bein etter lange dager foran scenen. Et sammenleggbart campingbord øker komfortfaktoren betraktelig og er kjekt å ha.

MYGGSPRAY

Ikke la kløe drive deg til vanvidd og ødelegge den gode festivalstemninga. Pakk med myggspray!

SOLKREM

Forhåpentligvis blir det solfylte dager på festivalen. Da gjelder det å beskytte huden mot skadelige stråler. Ta med solkrem, så unngår du å bli solbrent.

TOALETTSAKER

Deodorant, tannkrem og tannbørste, våtservietter, antibac, sjampo, såpe og håndkle er lurt å ha med. Med en rull dopapir er du alltid beredt når du skal på en sliten festivaldo. Utover det kan du la forfengelighet og personlige behov avgjøre hvor velfylt toalettmappa bør være.

ELEKTRONIKK

Mobil må med. Pakk også nødlader, så slipper du å gå tom for strøm. For godlyd ved din egen festivalcamp, er en bærbar høyttaler gull verdt. Det finnes også høyttalere som kan kobles sammen, for enda bedre lyd.

KLÆR OG SKO TIL FESTIVAL

Foruten trendy festivalplagg, er det enkelte andre ting som kan bidra til at du får en best mulig festivalopplevelse, uansett vær.

Regnjakke eller regnponcho, fordi nesten ingenting er verre enn å bli våt og kald på festival
Støvler - tørre festivalføtter er glade festivalføtter
Solbriller
Slippers - så unngår du å pådra deg fotsopp i festivaldusjen
Caps eller solhatt
Ullsokker, i tilfelle du frykter kalde føtter i soveposen
Badetøy

ANDRE TING SOM KOMMER GODT MED PÅ FESTIVAL

Har du litt ekstra plass, er det ikke dumt å utnytte den til å ta med ting som kan komme til nytte.

• Gaffateip - kan brukes til nesten alt og bør nesten være obligatorisk
Plaster og annet enkelt førstehjelpsutstyr
Lommelykt
• Kortstokk
• Hengelås
• Knekkebrød og smøreost - noe enkelt å spise er redningen når blodsukkeret er lavt og matkøene lange.

God festivalsommer!

Festival 2
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.