Sporty julegavetips til han, henne og barn

Mann ute i naturen

Har du en julegaveliste lang som et vondt år? Eller leter du etter en julegave som kan gi fine opplevelser? Hos XXL finner du julegaver til både han og henne, barn og voksne.

Enten du vil gi en gave som varmer i vinterkulda, sportsutstyr til idrettsentusiasten eller turutstyr til noen som elsker å være ute – hos XXL finner du julegaver som er garantert å glede mottakeren.

Fordi vi vet at det å handle julegaver kan være både stressende og at det kan være vanskelig å vite hva man skal gi, har vi laget en enkel oversikt med noen av våre beste julegavetips.

En julegave som varmer på kalde dager

Ull er gull er blitt en klisjé for en grunn. Enten det er som koseplagg på hytta eller en sløv søndag på sofaen, som innerste lag på tur, eller som pysj i soveposen når du tar en natt i naturen – ullundertøy er en julegave som både varmer og gleder.

Helly Hansens Lifa Merino-serie kombinerer det beste fra to verdener, med Lifa®-teknologi og myk merinoull. Perfekt julegave!

Sjekk også ut resten av sortimentet av ullundertøy.

Tøfler til store og små

Myke, varme og behagelige tøfler er perfekt om vinteren. Og hva er vel bedre enn å gi et par tøfler i julegave til en du er glad i? Hos XXL finner du både ulltøfler og tøfler med Primaloft-fôr.

Sprekere med pulsklokke

Man trenger selvsagt ikke treningsteknologi for å komme i bedre form, men det blir både enklere å trene riktig, og det er i tillegg motiverende å kunne følge med på sin egen puls når man svetter.

Ved valg av aktivitetsmåler eller pulsklokke er det lurt å tenke på hvilke behov man har på forhånd. Å kjøpe en for avansert klokke i julegave til en som først og fremst ønsker seg en pulsklokke eller et aktivitetsarmbånd med basisfunksjoner og som er enkel å bruke, vil fort føre til at klokken blir liggende urørt i en skuff.

På den andre siden vil en som trener mye og liker tekniske treningshjelpemidler, sette pris på en klokke som er spekket med ekstra funksjoner.

Hos XXL finner du pulsklokker og aktivitetsmålere til alle nivåer. Våre dyktige ansatte hjelper deg gjerne med å velge riktig klokke ut fra dine (eller den du kjøper julegave til) sine behov.

Pulsklokkefavoritter:

Aktivitetsmåler:

Julegave til musikkelskeren

Glad av å høre på musikk? Det er ikke så rart. Det har lenge vært kjent at musikk har en positiv effekt på humøret. Mange av oss blir også ekstra motiverte av å trene til musikk.

Hva med å gi et par in-ear hodetelefoner til en som liker å trene til musikk?

Trådløse Jaybird Vista ble anbefalt produkt i en Din Side-test i oktober 2019. Her får du god lyd, de sitter godt og har god batteritid.

For et noe rimeligere trådløst alternativ, kan du også sjekke ut Jaybird X4 Sport.

Dele musikkgleden med andre? Da er en trådløs høyttaler et ypperlig alternativ. Ultimate Ears har en rekke trådløse høyttalere – blant annet Megaboom 3, Wonderboom 2 og Boom 3 – som er perfekte til alt fra stranda til hytta.

Til den turglade

Kjøpe gave til en som er glad i å være ute? Hva med å gi en lun isolasjonsjakke, som gjør det mulig å holde varmen året rundt? Columbia Williamsburg Hooded Jacket er en sikker vinner.

Haglöfs Roc Pro er en skalljakke for den som stiller krav til kvalitet og funksjonalitet. Med et snitt designet for å være kompatibelt med klatreutstyr, er dette en jakke klatreentusiasten vil sette stor pris på.

Det er viktig å sko seg godt når man er ute. Haglöfs Vålen har en kul design, og passer like godt til hverdagsbruk som på tur. For en enda mer rendyrket hikingsko til turer i skog og mark, sjekk ut Columbia PeakFreak™ X2 Outdry.

Hos XXL finner du selvsagt også et bredt utvalg av luer, votter, hansker og multihalser til turbruk.

Den nye favoritten i akebakken

Fartsfylte opplevelser i akebakken er noe de fleste barn – og voksne – digger. Onefoot SnowBob er selve definisjonen på moro i akebakken. Denne innovative kjelken, som lar deg kjøre raske, men kontrollerte svinger, vant TV 2s test av akebrett i januar 2019.

Den som får SnowBob i gave er garantert timesvis med fartsfylt moro gjennom vinteren.

Flere julegaveideer

Trenger du mer inspirasjon? Du finner mange gode tips tips på XXL.no.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.