11 dager med BLACK WEEK

Flere rå priser og bedre tid.

Pål Wibe og XXL-ansatteVi i XXL er glade i Black Week. Det er de dagene i løpet av året hvor vi gir noe ekstra tilbake til deg som er trofast XXL-kunde, i form av veldig gode priser. Årets kampanje skjer midt oppe i den verste pandemien i moderne tid. Derfor har vi gjort flere grep som gir deg en trygg handleopplevelse. Vi forlenger XXL Black Week til en 11 dagers periode med knallgode kjøp gjennom hele perioden, og nye kupp hver dag.

Fredag 27. november - Black Friday - forlenger vi dessuten åpningstidene våre, for å gi alle bedre tid å handle på. Da åpner vi dørene til alle varehusene våre kl 07, med unntak av XXL Tromsø og XXL Storo. I Tromsø åpner dørene kl 08 og på Storo åpner dørene kl 09.

Her finner du oversikt over alle våre varehus og åpningstider


Hva kan du forvente? Jo, denne gangen tilbyr vi mer tid, mindre trengsel og enda flere tilbud. Som Nordens største sportbutikk på nett, gir vi deg fleksibiliteten til å handle til Black Week-priser fra sofakroken. Vi leverer vanligvis hjem til deg i løpet av et par dager. Om du heller vil handle i butikk, har vi bransjens største varehus og gjør det som skal til for en god og trygg handleopplevelse.


11 dager med Black Week, betyr enda flere produkter til rå pris, og vi venter ikke med de beste kjøpene til Black Friday – det blir fullt trøkk i 11 dager. Slik sprer vi også trykket på de store varehusene våre og sikrer godt smittevern for både kunder og ansatte.


Hver dag kommer det nye kupp vi gleder oss til å dele med deg. Alle kupp varer ut kampanjeperioden eller så langt lageret rekker. Mange av våre ordinære produkter vil også selges til lave priser gjennom hele perioden, slik at du kan gjøre gode kjøp på det nettopp du er på jakt etter.

Se alle kupp under Black Week her


Vi vil ha egne kupp for våre kundeklubbmedlemmer. Bli medlem av XXL REWARD i dag og få nye tilbud på mail før alle andre. Registrer deg her.

Se alle kuppene til REWARD-medlemmer


Velkommen til en fornuftig Black Week, med god tid, god plass og enda flere gode kupp! Og tusen takk for at du er en trofast XXL-kunde – nå er det vår tur å gi noe tilbake til deg.


Sportslig hilsen

Pål Wibe og XXL-teamet.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.