Black Friday

Black Week hos XXL

Fornye treningsgarderoben, få tak i utstyret som løfter turopplevelsen eller rett og slett kickstarte julegaveshoppinga? På Black Friday og under Black Week har du muligheten til å gjøre rå kupp på alt du trenger av sports- og turutstyr.

Black Friday-salget er alltid fredagen etter Thanksgiving. I år betyr det at du må krysse av 29. november i kalenderen hvis du er keen på å få med deg våre råeste Black Friday-tilbud! Sjekk også ut Black Week-tilbudene.

Meld deg på XXLs nyhetsbrev for å få med deg de aller beste Black Friday-kuppene!

Pickup@store

Utålmodig? Vi kommer til å varme opp med flere gode kupp frem mot den store dagen også, så her er det bare å følge med når det nærmer seg Black Friday.

Tradisjonen tro er Black Friday et realt kickoff på julegaveshoppinga. Det betyr mye folk og god stemning.

Har du det travelt eller foretrekker å shoppe i roligere omgivelser, er nettsiden vår løsningen. Her kan du shoppe i ro og fred.

Få varene sendt hjem til deg eller velg Pickup@store, og få varene levert til det varehuset du ønsker.

Hvorfor Black Friday?

Black Friday har sin opprinnelse i USA. Bakgrunnen for navnet sies å være av det mindre lystige slaget. Dagen etter Thanksgiving – høsttakkefesten – var det så mange som hadde tradisjon for å dra på juleshopping at det førte til trafikkaos, ulykker og til og med en og annen voldshendelse. Det skal ha ført til at politiet i Philadelphia så tidlig som i 1961 ga dagen navnet Black Friday. En relativt mørk dag, med andre ord.

Fra før var uttrykket «Black day» brukt i pressen for å omtale børskrasj. Ingen heldig assosiasjon for handelsstanden, for å si det pent.

Men noen kloke hoder fant etter hvert ut at de kunne snu det hele til noe positivt.

«If you can’t beat ‘em, join ‘em», heter det på engelsk, og det var nettopp det som ble gjort. Handelsstanden trykket navnet Black Friday til sitt bryst, og dagen ble relansert som tidspunktet handelsstanden gikk fra røde til svarte tall i regnskapet.

I dag er Black Friday enkelt og greit blitt en dag der du kan gjøre de beste kuppene!

Med mange produkter med store avslag på allerede lave priser, er du sikret et godt kjøp hos XXL denne dagen. VI GLEDER OSS OG VELKOMMEN TIL XXL!

Abonner på nyhetsbrevet vårt, følg med og få med deg de beste tilbudene under XXL Black Week og Black Friday.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.