Black Friday

black_week_banner_1

Black Friday 2020 er rett rundt hjørnet, og det er bare å glede seg til Black Friday hos XXL – både i butikkene våre og på nett.

Enten du er på jakt etter sporty julegaver til venner og familie, eller å gi deg selv noen aktive gaver, bør du sjekke ut XXL den siste uken i november.

På Black Friday og under Black Week har du muligheten til å gjøre gode kjøp hos XXL på utvalgte varer. Her gjelder det derfor å følge med når årets store handledag nærmer seg.

Her finner du produkter med rå priser under Black Week.

Meld deg på XXL Reward kundeklubb for å få Black Friday-tilbud

XXL REWARD er en kundeklubb for deg som ønsker flere gode tilbud og utvidede garantier. Det er helt gratis og uforpliktende å være medlem i XXL REWARD.

Meld deg på XXL Reward for å få med deg XXL sine Black Friday-kupp.

Under Black Week vil du få eksklusive tilbud kun for XXL Reward, så følg med på nyhetsbrevet vårt.

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ Her finner du REWARD-tilbudene under Black Week.

Når starter Black Friday og Black Week hos XXL?

I 2020 starter Black Friday på fredag 27.november 2020. I tillegg kjører vi Black Week.

Det gir deg gode muligheter til å gjøre gode kjøp på utvalgte varer. Hvis barna dine trenger nye vintersko, skiutstyr, sportsklær, ulltøy til vinteren, votter eller luer, er Black Week et ideelt tidspunkt for å gjøre det.

Hva kommer på tilbud på Black Friday?

Mange håper på å gjøre et godt kjøp denne dagen. Om det blir Black Friday-tilbud på sko, fotballsko, elsykkel, sykkel, ski, turutstyr eller sportsklær, kan vi ikke røpe helt enda. Men følg med på XXL sine nettsider eller i nyhetsbrevet, så holder du deg oppdatert når Black Week og Black Friday nærmer seg.

Black Friday på nett

Hos XXL kan du handle enten i varehus eller på nett.

Opplev Black Friday hos XXL, enten du befinner deg i Oslo, Trondheim, Bergen eller en av de mange andre stedene vi har varehus.

Her finner du oversikten over alle XXL sine varehus.​

I varehusene våre er vi opptatt av å følge alle smittevernregler, slik at du kan følge deg trygg når du handler.

Om du foretrekker å ikke gå i butikk, har det travelt, ikke bor i nærheten av et varehus, eller foretrekker å shoppe i roligere omgivelser, er derimot nettsiden vår løsningen. Her kan du shoppe trygt, i ro og fred.

Få varene sendt hjem til deg eller velg Pickup@store, og få varene levert til det varehuset du ønsker.

Hva er Black Friday og hvorfor heter det Black Friday?

Black Friday er en årlig handledag som har sin opprinnelse i USA. Bakgrunnen for navnet sies å være av det mindre lystige slaget. Dagen etter Thanksgiving – høsttakkefesten – var det så mange som hadde tradisjon for å dra på juleshopping at det førte til trafikkaos, ulykker og til og med en og annen voldshendelse. Det skal ha ført til at politiet i Philadelphia så tidlig som i 1961 ga dagen navnet Black Friday. En relativt mørk dag, med andre ord.

Fra før var uttrykket «Black day» brukt i pressen for å omtale børskrasj. Ingen heldig assosiasjon for handelsstanden, for å si det pent.

Men noen kloke hoder fant etter hvert ut at de kunne snu det hele til noe positivt.

«If you can’t beat ‘em, join ‘em», heter det på engelsk, og det var nettopp det som ble gjort. Handelsstanden trykket navnet Black Friday til sitt bryst, og dagen ble relansert som tidspunktet handelsstanden gikk fra røde til svarte tall i regnskapet.

I dag er Black Friday enkelt og greit blitt en dag der du har mulighet til å gjøre skikkelig gode kjøp på julegaver, eller sports- eller friluftsutstyr du selv trenger.

Velkommen til XXL på Black Friday!

Når er Black Friday de neste årene?

Hvis du er glad i å gjøre gode kjøp på sports- og turutstyr, kan du like gjerne merke av datoen i kalenderen for de neste årene. Black Friday faller nemlig alltid fredagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. Thanksgiving finner alltid sted den siste torsdagen i november.

Her er datoene for Black Friday de neste fem årene:

Black Friday 2020 er fredag 27.november.
Black Friday 2021 er fredag 26. november
Black Friday 2022 er fredag 25. november
Black Friday 2023 er fredag 24. november
Black Friday 2024 er fredag 29. november

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.