XXL logo
Logg inn

Tømmesalget fortsetter med RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - thumbnail - image 1UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - thumbnail - image 2UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - thumbnail - image 3UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - thumbnail - image 4UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - thumbnail - image 5UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - thumbnail - image 6UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - thumbnail - image 7
Kun i butikk
UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - full image 1
UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - full image 2
UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - full image 3
UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - full image 4
UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - full image 5
UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - full image 6
UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ - full image 7
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseGuiderProduktomtale

ThuleUpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ

3499,-
UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
UpRide roofrack, sykkelstativ , takstativ er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Universell stående sykkelstativ. Festes på biltaket. Rask og sikker montering med maksimal rammebeskyttelse. Robuste kroker for sikring av forhjulet. Stropp for sikring av bakhjulet. Maksimalvekt for sykkelen: 20 kg. Vekt: 7,7 kg.

Thule UpRide Roofrack er designet for å holde sykkelen din sikker ved å bare ta tak i forhjulet, mens en stropp fester bakhjulet til brettet. Siden ingen deler av sykkelstativet kommer i kontakt med rammen din, er Thule UpRide ideell for sykler med karbonrammer eller andre følsomme rammer, terrengsykler og mer.

Høydepunkter:
- Ingen kontakt med sykkelrammen, da kroken griper godt rundt forhjulet
- Allsidig design tilrettelegger for sykler med utradisjonelt utformet ramme, bakhjulsoppheng og flaskeholder
- Låser sykkelen til sykkelstativet og sykkelstativet til takstativet (låser medfølger)
- Skrallehjulstropp som raskt sikrer bakhjulet til brettet
- Har plass til de fleste syklene med hjul på 20–29"" med dekk opptil 3" bred (opptil 5" med Thule UpRide Fatbike-adapter, kjøpes separat)

Den allsidige designen legger rette for at du kan ta med praktisk talt alle stiler og størrelser på sykkelen uavhengig av rammedesign, bremsesystem, fjæring eller hjulstørrelse. Thule UpRide har plass til sykler fra 20" til 29", med akselavstander på opptil 1240 mm og dekk opptil 3" (eller til og med opptil 5", ved å legge til en separat adapter), og veier opptil 20 kg.

Montering av Thule UpRide på bilen din er raskt, enkelt og sikkert. Siden alle lasteoperasjoner gjøres nær takhøyde, er sykkelstativet praktisk å bruke på ethvert kjøretøy for syklister i alle høyder. For å sikre mot tyveri kan sykkelstativet låses til bilen, og sykkelen kan låses til sykkelstativet med integrert kabellås.

Thule UpRide har blitt grundig testet i Thule Test Center, som inkluderer en rekke kollisjonstester, slitasjesimuleringer, samt ekstrem varme, kulde, fuktighet, sollys og til og med sterke kjemikalier. Alt slik at du kan slappe av i vissheten om at sykkelstativet ditt er utviklet og testet med sikkerhet som førsteprioritet.

Thule UpRide krysser av for alle de riktige boksene for syklister som ønsker å ta godt vare på syklene sine. Den gir god beskyttelse for sykkelrammen din og holder praktisk talt alle typer sykler, uten å måtte ta av sykkelens forhjul.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Sykkelstativ som festes til biltaket
- Mål: 163 x 31,5 x 10,5 cm
- Maksimal vekt: 20 kg
- Passer dimensjoner for runde stamper: Alle
- Passer maksimumsdimensjoner for oval stamper: Alle
- Maks hjulstørrelse (diameter): 29 tommer
- Maksimal akselavstand: 1300 mm
- Karbonrammebeskyttelse: Ja
- Passer til Thule WingBar Evo: Ja
- Passer til Thule WingBar Edge: Ja
- Passer til Thule WingBar: Ja
- Passer til Thule ProBar Evo: Ja
- Passer til Thule SquareBar Evo: Adapter er nødvendig Thule Bike Rack Around-the-Bar Adapter: Ja
- Passer til Thule SlideBar: Ja
- Kompatibelt med One Key-systemet : Ja
- Vekt: 7,7 kg

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.