VR interface, none

100,-

Produktbeskrivelse

Ingenting er så behagelig som å sykle innendørs, uavhengig av vær og føreforhold. Med VR Interface kan du sykle innendørs, som om du sykler utendørs.

I denne pakken får du med selve interfacet og software for å kunne gjøre om din Flow til i-Flow og VR-sykling. Realistiske landskap og steder, og bremsen på sykkeltreneren din, gir deg fantastiske virkelighetsnære opplevelser hjemme i din egen stue.

Basic software 4
En forenklet versjon av Tacx´ komplette software, hvor noen av de mest avanserte mulighetene er tatt bort. Fortsatt er det mer enn nok til å trene på en god måte i realistiske verdener. Verdenene er så "ekte" at de nesten ikke kan skilles fra den virkelige verden.

To flotte verdener følger med, landskap i Valeggio i Italia og velodrom. Det er også mulighet til å sykle i Tacx-filmer. Det gjør treningsøktene morsomme og utforskende. Hvis du trener utendørs og logger turen med GPS, så kan du gjenoppleve den samme turen innendørs senere.

Du kan også trene med Catalyst, ut ifra hjerterytme, energiforbruk eller i skråning. Du kan også konkurrere i Multiplayer online, mot ekte motstandere. Lisens må kjøpes for å konkurrere online. Med standard software og Multiplayer kan du konkurrere i VR-verdener mot opptil 10 ekte motstandere.

VR Interface
Trådløs kontroll som enkelt monteres på styret og kobles til PC. Gir fantastiske muligheter til å sykle i mange virtuelle verdener, hjemme i din egen stue, på din egen sykkel.

Kobles til Tacx´ sykkeltrenere i-Flow og i-Vortex.

Muligheter i Virtual Reality
- Valeggio, asfaltsykling i Italia, følger med
- Velodrom, sykling på innendørsbane, følger med
- Tacx-filmer, mer enn 30 forskjellige titler tilgjengelig
- Sykle GPS-loggede, egne turer, og kjøre Real Life-trening med Google. (Kun ved kjøp av lisens.)
- Catalyst gir deg mulighet for trening i skråning, ut ifra hjerterytme eller energiforbruk
- Analysering av egen innsats
- Multiplayer-funksjon, hvor du kan konkurrere mot inntil 10 ekte motstandere
- Import- og eksportmuligheter, poengberegning
- Tilkobling til BikeNet på Tacx´ hjemmeside

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.