XXL logo
Logg inn

-25% på nesten alt* og -15% på alle* sykler! Aktiver kupongen i kassen

Tacx Antares roller, balanserulle - thumbnail - image 1Tacx Antares roller, balanserulle - thumbnail - image 2Tacx Antares roller, balanserulle - thumbnail - image 3Tacx Antares roller, balanserulle - thumbnail - image 4Tacx Antares roller, balanserulle - thumbnail - image 5
Tacx Antares roller, balanserulle - full image 1
Tacx Antares roller, balanserulle - full image 2
Tacx Antares roller, balanserulle - full image 3
Tacx Antares roller, balanserulle - full image 4
Tacx Antares roller, balanserulle - full image 5
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

TacxTacx Antares roller, balanserulle

1749,-
Tacx Antares roller, balanserulle er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi venter på neste levering av Tacx Antares roller, balanserulle. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Tacx Antares roller, balanserulle er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi venter på neste levering av Tacx Antares roller, balanserulle. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Lignende produkter

Andre kjøpte også

Produktbeskrivelse

Tacx Antares sykkelrulle har stabile ruller og er perfekt til å finjustere koordinasjonen og teknikken på. Trening hjemme er glimrende om vinteren.

Tacx Antares er en balanserulle, hvor du må holde balansen når du sykler. Det er ikke så vanskelig som du tror, og med en slik vedlikeholder du sykkelbalansen gjennom vinterhalvåret.

Balanseruller er også perfekte til korte, rolige turer, hvor man bare skal tråkke litt for å holde systemet i gang.Balanserullen passer best for deg som har tatt et aktivt standpunkt for denne typen ruller. Balanserullen er også et godt supplement for deg som trener mye rulletrening på vinteren, og som ønsker variasjon til øktene på fast rulle.Antares har stabile ruller og er perfekt til å finjustere koordinasjonen og teknikken på. Du får en sykkellik økt, og rullen er svært lav, noe som gjør den enkel å stue bort under en seng eller opp mot en vegg. Rullene i heavy duty-utførelse er gummibelagte og solide, noe som sammen med rullenes konkave form, gjør det nesten umulig å trille av.

God konsentrasjon er likevel nødvendig når du kjører rulle uten sikring, og Antares gir deg derfor betydelig bedring i balansen.Antares er sammenleggbar, og måler kun 80 cm sammenlagt. Enkel å ta med og enkel å stue unna.

Spesifikasjoner

  • BrukerUnisex
  • Maksimal kraft100 watt
  • Maks brukervekt125 kg
  • TypeBalansert
  • Svinghjul0 kg
  • Kassett inkludertNei
  • PulsmålingNei

Produktomtale

Denne varen har ingen vurderinger, vil du skrive den første?