Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Tacx

Neo Smart trainer, sykkelrulle

10 999,-
FARGE: STD
STØRRELSE:
oneSize
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Sykkelrulle: VR Trainer 

Innovativ sykkelrulle som gjør det enklere og morsommere å trene rulle. Ta av bakhjulet på sykkelen og koble sykkelen direkte til den helt nye, futuristisk utseende NEO Smart. Den er stillere enn alle tidligere ruller, mye takket være rullens innebygde "bakhjul" og den moderne elektronikken. Samtidig er den en av de aller sterkeste rullene på markedet med 2500 watt, som sørger for en svært realistisk sykkelfølelse.


NEO SMART VANT EUROBIKE AWARD 2015!
Seks uavhengige ekspertdommere valgte dette revolusjonerende produktet ut blant 500 nyvinninger innen sykkelsport, basert på graden av innovasjon, funksjonalitet, valg av materialer, forholdet mellom form og funksjon, bærekraft, pris/ytelse, vekt og andre fordeler produktet har med sitt praktiske formål.

NEO Smart er det beste valget for en innendørs trener, og den mest stillegående og kraftige sykkelrullen, som i tillegg tilbyr god brukervennlighet. I tillegg er den kompatibel med veldig mye elektronikk og svært nøyaktig i sine målinger.

Prinsippet med NEO er en nyinnovasjon, der alle fysiske transmisjoner er eliminert. Det gjør NEO til den første sykkelrullen med direktekobling som finnes.

ENKEL I BRUK
Du trenger ikke noe eget treningshjul eller dekk, siden du kobler deg rett på rullen. Kassetten på rullen kan skiftes ut, og kassetter fra både Shimano, SRAM (ikke XD) og Campagnolo passer rett på frikransen. Det er ikke noe konvensjonelt svinghjul inni NEO Smart, i stedet er det en stor elektronisk brems.

STILLE
Uten svinghjul trenger heller ikke NEO å ha vifte, drivrem eller dekk, som alle er støykilder. NEO opererer derfor med en støy på utrolig lave 5 desibel!

REALISTISK
Den realistiske følelsen er oppnådd med nøyaktig programmering, magneter og spoler, og rullen gir deg også ekstra "fart" i nedoverbakker når du kjører ned VR-bakker. Det er totalt 32 neodym-magneter og 30 spoler inni NEO, som sammen gir deg en motstand på inntil 2500 Watt(!) med strøm tilkoblet. Det bør tilfredsstille selv de mest kresne og veltrente syklistene. NEO gir også inntil 450 Watt motstand ved kun 6 km/t, for å gi bedre simulering av stigninger opp til 25 grader. I tillegg er det lagt inn rom for litt sideveis bevegelse i støttebena på rullen, for at du skal få en realistisk opplevelse når du står og tråkker.

BÆRBAR
Den sammenleggbare løsningen og uavhengigheten av strøm gjør at du kan ta med deg NEO Smart overalt. Det er bare å brette opp støttebena, så tar NEO veldig liten plass under transport og lagring. Når den i tillegg veier rundt 20 kilo, så sier det seg selv at du her får du en ny følgesvenn for ellers ugunstige dager, eller til oppvarming i sesong.

TRÅDLØS
NEO har noen motstandstall (med strøm tilkoblet) som er helt rå, sammenlignet med alt annet av sykkelruller. Den sofistikerte elektronikken gir deg også muligheter for tilkobling av annet utstyr med ANT+, Bluetooth® Smart eller open source programvare. NEO Smart virker f.eks. mot tredjepartsprogrammer, som Zwift, Bkool, Kinomap, ErgVideo og TrainerRoad. Begge de trådløse systemene kan brukes simultant, som betyr at du kan ha to enheter koblet til samtidig (f.eks. en Garmin sykkelcomputer og/eller en sportsklokke). Eller du kan holde det enkelt, med kun en smarttelefon eller et nettbrett tilkoblet. Valget er ditt, mulighetene er mange.

CADENCE/TRÅKKFREKVENS
NEO Smart fungerer uten tråkkfrekvenssensor. Tråkkfrekvensen avledes fra variasjonen i kraften på pedalene, og fanges opp av interne, ekstremt nøyaktige, elektroniske sensorer.
 

OPPDATERING OM TACX iOS-APP TIL NEO SMART OG GENIUS SMART
Applikasjonen er blitt sendt til iTunes Store. Apple må godkjenne app'en, som vil ta noen dager (normalt mellom 5 til 10 dager). Vi vil legge det ut her når app'en er tilgjengelig.


Spesifikasjoner:
- Motstand: Elektromagnetisk
- Maks motstand: 2500 Watt, 450 Watt ved 6 km/t
- Støy: 5 dB
- Kompatibel 3. parts programvare: Zwift, Bkool, Kinomap, ErgVideo og TrainerRoad
- Vekt: 20 kg
 

NEO har en universell Edco Multisys-kropp, som passer alle Shimano- og SRAM-kassetter, og de fleste Campagnolo-kassetter. Om det passer, avhenger av mengden av åpninger inne i kassetten. Campagnolo-kassetter med 8 utskjæringer, som 10 speed Veloce, passer dessverre ikke. Nedenfor er en liste over hva som passer og hva som ikke passer.

Se produktbildene, for å se hvordan de forskjellige kassettene ser ut.

NB!
For å montere kassett på NEO Smart trenger du en Shimano kassettavdrager uten senterpinne. (Det er ikke mulig å stramme Edco låsering med et Campagnolo- eller SRAM-kassettverktøy.)


 

PASSER TIL FØLGENDE
SHIMANO-KASSETTER:

PASSER TIL FØLGENDE
SRAM-KASSETTER:

PASSER TIL FØLGENDE
CAMPAGNOLO-KASSETTER:

10 speed, alle modeller

10 speed, alle modeller

10 speed,
nåværende utgaver av:

   

Veloce, 4 utsparinger

   

Centaur, 4 utsparinger

     

11 speed, alle modeller

11 speed, alle modeller

11 speed,
nåværende utgaver av:

   

Super Record (EPS)

   

Athena

     
   

11 speed,
eldre utgaver av:

   

Super Record (EPS)

   

Record (EPS)

   

Chorus (EPS)

     

PASSER IKKE TIL:

PASSER IKKE TIL:

PASSER IKKE TIL DISSE
CAMPAGNOLO-KASSETTENE:

   

10 speed,
nåværende utgaver av:

   

Veloce, 8 utsparinger

   

Centaur, 8 utstparinger

     
   

10 speed,
eldre utgaver av:

   

Record Ti

   

Record

   

Chorus

   

Centaur

   

Veloce

 

Tekstkilder: bikeradar.com og thebikelane.com.au.

Vis mer
Til toppen