Neo 2T Smart T2875, interaktiv sykkelrulle, STD

12 798,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Spesialutgave av Neo 2, enda stillere, mer realistisk og sterkere. Gir enda bedre veifølelse, særlig ved klatring og spurt. Pedaltråkkanalyse. Vekt 21,5 kg.

Neo 2T Smart er en premium direkterulle med pedaltråkkanalyse, med kapasitiv sensor for venstre og høyre som måler den nøyaktige plasseringen av begge bena. Det gir gode muligheter til å forbedre kraft og ytelse betydelig.

Høydepunkter:
- Eksepsjonelt stille
- Svært realistisk
- Sterkt forbedret kjørefølelse i stigninger og spurter
- Pedaltråkkanalyse via ANT+-programvaren du selv ønsker
- Direktekompatibel med alle bakaksler, unntatt 135 x 12 og 135 x 10

LYDLØS
Neo 2 T Smart er den mest lydløse sykkeltreneren i markedet. Selv om den før var så og si helt lydløs, har Tacx' ingeniører klart å gjøre selv flytting av luft inni motoren og vibrasjonslyd ved sakte tråkking enda stillere med den nye motoren.

KRAFT
Den nye motoren genererer høyere motstandsnivå under spesifikke forhold, som i en sprint eller i lave hastigheter. Den meget kraftige motstandsenheten er i stand til å simulere stigningsgrader opp til 25 % og sprint opp til 2200 watt.

PEDALTRÅKKANALYSE
Kapasitiv sensor for venstre og høyre måler den nøyaktige plasseringen av begge bena. Dette gir mulighet for en detaljert og nøyaktig analyse av pedaltråkket, slik at du kan forbedre effektfordeling og ytelse.

Ved å legge til standard ANT+ sykkeldynamikk, kan du analysere pedaltråkket ditt via programvare fra tredjepart, for eksempel på en Garmin Edge-sykkelcomputer.

FANTASTISK VEIFØLELSE
Den realistiske, vibrerende følelsen av å sykle på brostein, grus og mange andre veiflater er der fortsatt. Dynamisk treghet, som kompenserer for vekt, hastighet og hellingsvinkel, gir ytterligere realistisk sykkelfølelse.

Simulering av utforbakke lar sykkelrullen akselerere i en nedstigning, og med den unike isokinetiske og isotoniske modusen kan man trene både tråkk og kraft, med høy watt og lav tråkkfrekvens.

VEDLIKEHOLDSFRI OG NØYAKTIG
Det er ikke noe vedlikehold med Neo 2T Smart, og ingen justeringer må gjøres, og den trenger helle ikke kalibreres før bruk.

Kraften din kan måles med utrolig presisjon, og sørge for at dataene dine er nøyaktige innen 1 %, og målingene er pålitelige. Alt for å sikre at du kan fokusere fullt og helt på treningen din.

INTERAKTIV OG OPPDATERBAR
Neo 2T Smart måler hastighet, tråkkfrekvens og kraft, og kan kontrolleres av den applikasjonen du selv ønsker. Tilkobling gjøres via ANT+ (FE-C) og Bluetooth® på kort tid til sykkelapper som Tacx, Zwift eller TrainerRoad.

Det er ikke vanskelig å oppgradere til den nyeste firmware med Tacx Utility-appen, så du kan alltid benytte deg av de nyeste forbedringene og funksjonene.

FRITTSTÅENDE
Den smarte elektronikken til NEO 2T Smart lar deg også trene frittstående uten programvaretilkoblinger. Motstanden følger en progressiv kraftkurve, i samsvar med sykling på flat vei.

Legg til det faktum at Neo 2T Smart er selvdrevet og ikke krever en ekstern strømkilde, og du har den ideelle følgesvenn for trening eller oppvarming.

KOMPATIBEL
Den bakakselen til NEO 2T Smart er redesignet for å gjøre den direktekompatibel med de fleste sykler, uten behov for adaptere. Koble til og kjør! Kun på aksler som er 135 x 10 og 135 x 12 trenger du en ekstra adapter. Adapter kjøpes separat.

Spesifikasjoner:
- Type trener: Direkterulle
- Trenerkategori: Smartrulle
- Motstandstype: Motor, elektromagnetisk brems, 32 neodymmagneter
- Strømforsyning: 110–240 V
- Akselkompatibilitet: Race 130 mm, MTB 135 mm, 142 x 12 mm, 148 x 12 mm. Ekstra adaptere for 135 x 10 og 135 x 12 kan kjøpes separat
- Kassett- og hjulkompatibilitet: Shimano & SRAM: 8–11 speed
- Nedstigningssimulering: Ja
- Dynamisk treghet: Ja
- Kalibreringskrav: Nei
- LED-indikatorer: Ja
- Isokinetisk og isotonisk: Ja
- Veifølelse: Meget god
- Oppgradering av firmware: Ja
- Integrerte gir: Nei
- Pedaltråkkanalyse: Ja
- Plug-in / plug-out: Ja
- Trådløse tilkoblinger: ANT+ FE-C, Bluetooth® Smart Open
- Kontroll: Interaktiv
- Datautgang: Hastighet, tråkkfrekvens og strøm
- Max. strøm (sprint): 2200 Watt ved 40 km/t
- Max. helling: 25%
- Max. moment: 85 Nm
- Max. bremsekraft: 250 N
- Effektnøyaktighet: <1 %
- Støysammenligning [1-5]: 1 (1 er stille, 5 er høyest)
- Massetreghet: 125,0 kg
- Mål: L 57,5 __x B 75,0 x H 55,0
- Mål, sammenlagt L 62,0 x B 26,0 x H 44,0
- Vekt, produkt: 21,5 kg

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.