Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Tacx

Genius Smart trainer, sykkelrulle

4 999,-
FARGE: STD
STØRRELSE:
oneSize
RETUR OG BYTTE
Sendes innen 2-5 virkedager
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Genius Smart trainer, sykkelrulle
Genius Smart trainer, sykkelrulle
Genius Smart trainer, sykkelrulle
Genius Smart trainer, sykkelrulle
Genius Smart trainer, sykkelrulle
Genius Smart trainer, sykkelrulle

PRODUKTDETALJER

Interaktiv sykkelrulle som tilbyr den mest avanserte bremsen av alle de faste Tacx-rullene, slik at du kan nyte en svært realistisk sykkelopplevelse. Motorbremsen er i stand til å bruke en maksimal effekt på 1500 W til bakhjulet, og vil øke hastigheten under nedstigning. Bakkene som simuleres er realistiske opp til 20% og ned til -5% for utforkjøringer.

Genius Smart kommuniserer via ANT+ og Bluetooth® Smart for praktiske treningsøkter med smarttelefon eller nettbrett. Prestasjonsdata kan sees på flere enheter samtidig, inkludert smarttelefon, sykkelcomputer og sportsklokke. Genius er enkel i bruk og gir god valgfrihet.

- Programvare: Tacx apps
- Drift: Automatisk
- Motstandsenhet: Direkte
- Realistisk helling: 20% (ved totalvekt 75 kg)
- Simulert nedstigning: -5%
- Maks bremseeffekt (10 sek.): 2000 Watt
- Svinghjulstreghet: 125 kg (Svinghjulseffekten: Jo større treghet, jo mer realistisk opplevelse)


KOBLE TIL WINDOWS-PC
Eier du en Genius Smart og er du ute etter å få mer ut av treningene dine enn Tacx apps kan gi deg? Du kan oppnå dette ved å koble rullen til datamaskinen. På den måten kan du trene med Tacx Trainer Software 4 Advanced.

I stedet for nettbrett eller smarttelefon, brukes da datamaskinen til å regulere motstanden og lese ut prestasjondataene dine. For eksempel tilbyr dataprogrammet lengre videoer i full HD- eller Blu-Ray kvalitet. Når du sykler justeres motstanden på bakhjulet automatisk når stigningen øker eller minsker.

Dersom du skal koble Genius Smart til din Windows-maskin, er Smart update nødvendig. Pakken inneholder Tacx Trainer programvare 4 Avansert, en kontrollboks for å montere på styret og ANT+-antenne.

FRITTSTÅENDE TRENING
Når Genius Smart ikke er koblet til en smarttelefon, nettbrett eller datamaskin, oppfører den seg som en "flytende" rulle. Det betyr at motstanden i rullen endrer seg gradvis. Når hastigheten øker, øker motstanden. Så det er mulig å bruke denne trener frittstående, uten strøm.

ANT+ ÅPEN PROTOKOLL
Fra 2015 kan motstanden på Tacx Smart-ruller styres ved hjelp av programvare som er utviklet av tredjepartsselskaper. Både Kinomap, TrainerRoad, Zwift og BKool kan benyttes sammen med rullene. Har du en Tacx Smart-rulle som ikke er utstyrt med noen av disse programmene? Da kan du laste ned gratis Utility app.

FRIHET TIL Å BRUKE HVILKEN PROGRAMVARE DU VIL
For en interaktiv tur på en Tacx Smart-rulle kan du bruke Tacx apps og Tacx Trainer programvare, men du kan altså også velge Zwift, TrainerRoad, Kinomap eller Bkool programvare.

Da ANT+ lanserte ANT+ FE-C-protokollen gjorde Tacx umiddelbart endringer på en del av rullene sine. Resultatet er at Tacx' innendørsruller er de første til å være ANT+ FE-C-sertifiserte og bruker den nye protokollen. På toppen av å kontrollere fart, tråkkfrekvens og kraft, kan du nå, med ekstra programvare, justere motstanden på Tacx Smart-rullene. Det er opp til deg om du ønsker å trene med Tacx programvare/applikasjoner eller annen programvare.

HVA BETYR DETTE FOR DEG?
Du står helt fritt til å velge øvelser og typer økter du ønsker å gjøre. Fordi Tacx Smart-ruller kommunisere med ANT+ og Bluetooth® Smart, kan du enkelt koble rullen til smarttelefon eller nettbrett. Hvis du ønsker å koble rullen til en datamaskin for å bruke programvare, trenger du Upgrade Smart. Etter at det er installert, kan du trene med programvaren av fritt valg.

HAR DU ALLEREDE EN SMART-RULLE? OPPGRADER GRATIS!
Du kan ganske enkelt oppgradere din Smart-rulle ved å laste ned gratis Utility App, tilgjengelig i App Store. Dette programmet oppgraderer firmwaren i din Smart-rulle, ved å "lære" den ANT+ FE-C-språk, slik at den kan snakke med programvare som kommuniserer via denne protokollen.

Tacx Utility app er kun tilgjengelig for iOS.

OPPDATERING OM TACX iOS-APP TIL NEO SMART OG GENIUS SMART
Applikasjonen er blitt sendt til iTunes Store. Apple må godkjenne app'en, som vil ta noen dager (normalt mellom 5 til 10 dager). Vi vil legge det ut her når app'en er tilgjengelig.


Kompatibel programvare:
- Tacx Training app for smartphones (gratis)
- Tacx Cycling app for tablets (gratis)
- Tacx Trainer programvare for Windows PC
- Zwift
- Trainer Road
- Kinomap
- Bkool


BREMSEN
Motorbremsen er den mest avanserte motstandsenheten, og gir den mest realistiske sykkelopplevelsen. Motstanden er dynamisk styrt, der det stadig beregnes og justeres for å simulere naturlig veimotstand, selv for utforkjøringer.

Ved beregning av bremsemotstanden blir alle fysiske formler en syklist støter på på veien benyttet, for å oppnå en ektefølt situasjon. Luft- og rullemotstand, stignings-/nedstigningsprosent, vekt, lufttrykk, vindstyrke, temperatur, høyde, treghet og bremseegenskaper er alle tatt i betraktning, og beregnes hundrevis av ganger per sekund for å oppnå en realistisk følelse.

Tacx-ruller har dynamisk kontroll av bremsekraft. Andre trenere bruker et svinghjul å passere dødpunkt, mens Tacx Smart-ruller hele tiden justerer motstanden, for å simulere den mest naturlige håndteringen. Takket være dynamisk bremsesystem blir virtuell klatring virkelige utfordringer. Genius Smart har også nedoverbakkekjøring. Hjulet fortsetter å snurre, og akkurat som på veien trenger du ikke å tråkke. Denne Tacx-rullen tilbyr derfor den mest realistiske syklingen.

LED-LYS
Motorbremsen er utstyrt med LED-lys, som beveger seg i takt med tråkkfrekvensen. De røde lampene lyser opp når strømforbruket er høyt. Når strømforbruket er lavt er de grønne lysene er mer synlige. Genius Smart må være koblet til strømnettet, bortsett fra dette er rullen trådløs.

VIRTUELT SVINGHJUL
Svinghjulet er en viktig del av bremsen. Ved å anvende en ordning med nøyaktige sensorer og avansert elektronikk når Genius Smart et enestående virkelighetsnivå ved simulering. Det programvare-simulerte svinghjulet på Genius Smart er som et virtuelt svinghjul, og funker som bare det.

CADENCE/TRÅKKFREKVENS
Genius Smart fungerer helt uten frekvenssensor. Frekvens beregnes utifra variasjonen av kraft på pedalene, og registreres av meget nøyaktige elektroniske sensorer.

Vis mer
Til toppen