Flow Smart T2240 trainer, sykkelrulle, Hvit

2 499,-

Flow Smart T2240 trainer, sykkelrulle, Hvit

2 499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Sykkelrulle gir gode treningsøkter med stor frihet på bruk. Interaktiv Smart-rulle med elektrobrems. Maksimal motstand på 800 Watt.

Flow Smart kan simulere en realistisk skråning opptil 6% og kan kommunisere trådløst via ANT+- og Bluetooth®-teknologi. Åpen for tredjeparts programvare.

Om du kjøper en ANT+-antenne i tillegg, kan du koble treneren til en datamaskin og bruke programvare som Zwift, TrainerRoad og Bkool når du trener. Programmene laster opp treningsdata fra ANT+-sykkelruller.

Av de mange treningsmulighetene, velger du selv programvaren som passer best for deg og din måte å trene på. Du kan montere nettbrett eller smarttelefon til styret, med en spesiell brakett (valgfritt).

Spesifikasjoner:
- Programvare: PC/laptop med Tacx apps
- Betjening: Med alle enheter som kan kobles til
- Motstandsenhet: Elektronisk
- Realistisk skråning: 6% ved totalvekt 75 kg
- Simulering av nedstigninger: Nei
- Maks bremseeffekt (10 sek.): 800 Watt
- Sprintkraft (1 min.): 700 Watt
- Massetreghet: 11,81 kg (Svinghjulseffekten: Jo høyere verdi, jo mer realistisk opplevelse.)

KOBLE TIL WINDOWS-PC
I stedet for nettbrett eller smarttelefon, brukes datamaskinen og en ANT+-antenn til å regulere motstanden og lese ut dine prestasjonsdata. For eksempel tilbyr dataprogrammet Tacx Trainer Software 4 Advanced lengre videoer i full HD- eller Blu-Ray-kvalitet. Når du sykler, endrer motstand på bakhjulet seg automatisk når skråningen øker eller minsker.

FRITTSTÅENDE TRENING
Når Flow Smart ikke er koblet til en smarttelefon, et nettbrett eller en datamaskin, oppfører den seg som en "flytende" rulle. Det betyr at rullen oppfører seg gradvis. Når hastigheten øker, øker også motstanden. Så det er altså fullt mulig å bruke Flow Smart alene, uten andre tilkoblede enheter.

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Sykkelrulle: VR Trainer 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.