Triac Carbon Skate 20, skøyterulleski, Svart

4 499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Superlett rulleski av karbon og kevlar, med rask respons og unik langrennsfølelse. Innovativ ski med helstøpt stamme. God spenst og stabilitet. Vekt 1,41 kg.

Triac Carbon Skate er definitivt en av markedets råeste skøyterulleski. Skien er fremstilt i en avansert produksjonsprosess, og laget på en helt ny og innovativ måte. Stammen er støpt i én karbonfiberdel ved hjelp av SWIX' IPM-teknologi (Internal Pressure Molding). Dette muliggjør en hul monocoque-konstruksjon, minimalt med materialbruk og en ekstremt lav vekt.

Karbonfiberkonstruksjonen har en spenst som gir ekstremt god respons og enestående skifølelse. Senket stamme gir lavt tyngdepunkt, for optimal stabilitet og kontroll.

På undersiden av rulleskien er det benyttet kevlarfibre, som beskytter karbonfiberstrukturen. Skjermene er svært slitesterke, og vibrasjonsdempingen gir en stillegående treningsøkt. Skiene leveres klargjort for Salomon Prolink/SNS og Rottefella, med forsterkning rundt bindingen.

Triac Carbon skate er tilgjengelig i to flekser, medium og stiff, for maksimal tilpasning til brukeren. Medium fleks er anbefalt for de fleste brukere og gir den perfekte kombinasjonen av komfort og ytelser. Stiff fleks er bare anbefalt for utøvere med ekstra kraftig fraspark. Stiff fleks er 30 % stivere enn medium fleks.

Gled deg til opplevelsen av Triac Carbon Skate, som gir utrolig god respons i frasparket.

Spesifikasjoner:
- Materiale: Karbonfiber kevlarforsterket underside
- Lengde: 630 mm
- Diameter hjul: 100 mm
- Bredde hjul: 23 mm
- Rullemotstand: 2, medium
- Vekt: 1,41 kg
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.