Triac Carbon Classic CL 19, rulleski klassisk, Svart

4 449,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Superlett klassiskski med rask respons og unik langrennsfølelse. Kompromissløs funksjonalitet og design, med karbonstamme i ett stykke. Lav vekt. Vekt 895 gram.

Triac Carbon Classic er en av markedets råeste klassiskski, der stammen er støpt i én karbonfiberdel ved hjelp av Swix IPM-teknologi. Teknologien gjør at skien er hul, med monocoque-konstruksjon, som gir minimalt med materialer og ultralav vekt.

Karbonfiberen gir spesielt god torsjonsstivhet og knallgod skifølelse, og med integrert gaffel og CNC-maskinerte akselfester har skien sjeldent god retningsstabilitet. Undersiden er forsterket med kevlar, for å beskytte selve karbonkonstruksjonen. Akslene og hjulsystemet er fullstendig redesignet, for å fjerne utstående skruer og muttere, og for å forenkle vedlikeholdet.

Den senkede stammen gir lavt tyngdepunkt, for optimal stabilitet og kontroll. Skiene er klargjort for både Salomon SNS-/Prolink- og Rottefella-bindinger, med aluminiumsforsterkning i bindingsområdet. NB! Bindinger med NIS-plate kan ikke brukes på denne rulleskien.

Skien er tilgjengelig i medium og stiff, for best tilpassing til brukeren. Medium fleks anbefales for de fleste, med god kombinasjon av komfort og ytelser. Stiff anbefales kun for brukere med ekstra kraftig fraspark, og er omtrent 30 % stivere enn medium.

Integrerte avstandsstykker for raske hjulskift, lette hjul, reflekselementer og skjermer med vibrasjonsdemping. En ski for klassiskløpere som kun nøyer seg med det aller beste.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Klassisktrening på asfalt
- Bruker: Mosjonister og eliteløpere, voksen
- Materiale: Karbonfiber med kevlarforsterket underside
- Materiale, hjul: Aluminiumsfelger, PU-dekk, medium rullemotstand
- Bindingskompatibilitet: Salomon SNS-/Prolink- og Rottefella, IKKE bindinger med NIS-plate
- Lengde: 790 mm
- Hjuldiameter: 67 mm
- Hjulbredde: 50 mm
- Vekt, per par: 1,79 kg (uten bindinger)

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.