Suunto 3, treningsklokke med pulsmåler, Rød

1 750,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Robust fitnessklokke med smartfunksjoner, for aktiv og sunn livsstil. Pulsmåling på håndleddet. For de aller fleste sporter. Vanntett til 30 m. Vekt 36 gram.

Suunto 3 lager personlig treningsplan for deg og ditt nivå, med veiledning underveis, som hjelper deg med å finne riktig intensitetsnivå i forhold til formen din. Registrering av skritt, kaloriforbruk og søvn, 24 timer i døgnet.

Klokken viser stress- og restitusjonsnivåer, slik at du får en omfattende oversikt over dagen din, og kan finne den rette balansen mellom hvile og trening.

Ved kjøp av Suunto-klokken medfølger Suunto Value Pack, som gir tilgang til en rekke gratis tilbud i samarbeid med Suunto-partnere som Strava og Endomondo. Tilbudene får man tilgang til via epost når man har registrert klokken i Suunto-appen.

TRENINGSVEILEDNING
Treningsveiledningen har tre forskjellige modi: Hold det nåværende treningsnivået, forbedre det (standardmodus), eller få en mer intensiv treningsplan. Uansett hvilken modus du velger, oppretter Suunto 3 en 7-dagers timeplan med optimal tidsbruk og intensitet for hver øvelse.

Opplæringsplanen justeres automatisk for dine faktiske aktiviteter, så hvis du dropper en trening eller gjør litt mer enn planlagt, trenger du ikke å gjøre manuelle oppdateringer. Den planlagte treningen er lett å aktivere, og når du har startet vil klokken veilede deg for å opprettholde riktig intensitet.

ALLE AKTIVITETER
Suunto 3 kan brukes til alle sportene du bedriver, for eksempel løping, svømming, sykling, fotturer og mye mer. Klokken bruker håndleddbaserte bevegelser for å måle hastighet og avstand når du går, som betyr at klokken også kan registrere fart og avstand innendørs.

Pulsmåling på håndleddet gjør klokken enkel å bruke, og med vanntetthet opptil 30 meter kan du svømme med klokken uten å bekymre deg.

BALANSERT AKTIVITET OG HVILE
Suunto 3 beregner automatisk de daglige skrittene og kaloriforbruket ditt. Men en god natts søvn er viktig for å restituere skikkelig. Hvis du bruker Suunto 3 om natten, vil klokken registrere søvnen din. I søvnsammendraget vil du se hvor lenge du har sovet, puls og hvor god søvnen din har vært.

Klokken måler også stress- og restutisjonsnivåer i løpet av dagen, slik at du vet hvordan du skal klare dagens mål.

SUUNTO APP
Suunto 3 kan kobles til den splitter nye Suunto-appen som logger alle aktivitetene dine og holder deg oppdatert om aktivitet, søvn og generelle trender. Del minneverdige øyeblikk fra aktivitetene dine og få enkel kontakt med andre Suunto App-brukere.

Når du kobler til Suunto-App'en, kan du også registrere fart, avstand og ruter ved hjelp av GPS-enheten til mobilenheten.

Spesifikasjoner:
- Klokkehus: Glassfiberforsterket polyamid
- Glass: Polyamid
- Klokkerem: Silikon
- Rembredde: 20 mm
- Batteritid 1: Opp til 10 dager batteri med kun klokkevisning
- Batteritid 2: Opp til 5 dager batteri med aktivitetsmåling og mobilvarslinger
- Batteritid 3: Opp til 40 timer batteri i treningsmodus, uten GPS-kobling
- Batteritid 4: Opp til 30 timer batteritid i treningsmodus, med GPS-kobling
- Display: Fargedisplay
- Kompatibilitet, app: Suunto App
- Kompatibilitet, software: Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness m.fl.
- Stropp: Myk, slitesterk silikonrem
- Vanntetthet: Vanntett til 30 m, ISO 6425
- Vekt: 36 gram

Øvrige detaljer:
- Søvnovervåkning (lengde på søvn og gjennomsnittlig puls)
- Daglig måling av kalorier og skritt
- Håndleddspulsmåling, alltid tilgjengelig
- Treningssammendrag på klokken med grafer og rundetider
- Klokkealarm
- Tidtaker (stoppeklokke, nedtelling)
- Spesielt tilrettelagt for svømming, sykling, løping og multisport, men passer alle typer sport
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.