Whey100 500 g, proteinpulver, Brun

82,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Prisgunstig myseproteinpulver av høy kvalitet med lavt laktoseinnhold. Passer som proteintilskudd samt kosttilskudd for idrettsutøvere og mosjonister.

SportLife Nutritions® WHEY100 er et myseprotein av høy kvalitet som er prisgunstig, har lavt laktoseinnhold og smaker godt.

WHEY100 inneholder ultrafiltrert myseproteinkonsentrat av høy kvalitet fremstilt av de beste råvarer og med førsteklasses produksjonsmetoder. Av den grunn absorberes produktet svært lett. WHEY100 har høyt proteininnhold (77 %) og inneholder rikelig med BCAA-aminosyrer og glutamin, som er viktige for oppbygning, restitusjon og vedlikehold av musklene og har en ideell aminosyrestruktur.

WHEY100 egner seg svært godt som protein- og kosttilskudd og til restitusjon etter treningen. Det oppløses lett i vann eller melk.

Egenskaper:
- Proteinkilde som inneholder førsteklasses laktosefattig myseproteinkonsentrat
- Utmerket aminosyrestruktur
- Proteininnhold 77-80 %
- Inneholder rikelig med forgrenede aminosyrer (BCAA)
- Produktet er instantisert, dvs. at den er lettløselig i væsker
- Velsmakende
- Inneholder rikelig med glutamin
- Absorberes svært lett
- Forbedrer utholdenheten

Ingredienser: Ultrafiltrert myseproteinkonsentrat med lavt laktoseinnhold (fra melk). Produktet inneholder også aromastoffer, fargestoffer (jordbær), sjokoladepulver (sjokolade), 100 % råkakaopulver og naturlig kemfearoma (råkakao), søtningsmiddel.
Sødmen i produktet med råkakaosmak kommer fra steviolglykosid, som er et naturlig søtningsmiddel fremstilt av steviaplanten.

Bruksanvisning: Bland to måleskjeer (ca. 30 g) pulver i 2-3 dl vann, melk eller saft, 1-3 ganger per dag. Produktet må oppbevares utilgjengelig for barn. Produktet må ikke brukes som erstatning for et allsidig kosthold.
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.