3 for 2 på alle klær til barn & junior! Se hele utvalget

Sport & Ballspill

I XXL finner du det meste innen sport og ballspill for både dame, herre, barn og junior. Er du interessert i fotball, golf, racketsport eller liker du kanskje å stå på skateboard? Da har du kommet til riktig sted.

Handle etter kategori

Hva er ballspill?

Ballspill eller ballsport er idretter som vanligvis spilles med en eller annen type ball. Noen ganger kan du også trenge visse typer utstyr som racketer eller køller. Ballsport har vanligvis regler og det handler som oftest om å score flere poeng enn motstanderen i løpet av en viss tid. Det er mange populære ballspill, noen eksempler er padel, basketball, innebandy, håndball og fotball. XXL har det du trenger for sporten din.

Hvilke ballspill er mest populære i verden?

1) Fotball er den desidert største enkeltidretten. Sporten krever relativt lite utstyr da det aller mest nødvendige er ballen. Sporten har rundt 3,5 milliarder fans over hele verden, noe som gjør den til den største enkeltsporten.

2) Den nest største sporten i verden vil nok overraske mange. Det er cricket, en ballsport som spilles med et flatt balltre. Cricket har rundt 2,5 milliarder følgere og fans over hele verden og er vanlig i tidligere britiske kolonier som India.

3) En annen overraskende sport som anses å være den tredje største i verden er landhockey. Sporten har rundt 2 milliarder fans over hele verden.

4)Tennis er også en veldig populær sport med opprinnelse i Storbritannia og havner på fjerdeplass. Det kan spilles både individuelt eller med en partner. Tennis har rundt 1 milliard følgere.

5) Den femte største sporten i verden er volleyball. Volleyball spilles med hendene og det finnes flere varianter av sporten. Volleyball har rundt 900 millioner fans og følgere.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.