Lume-On, kompletterende nødlys, No Color

269,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Enkelt og effektivt kompletterende nødlys for oppblåsbar redningsvest. Forvandler flytevestens lunge til en stor lyskropp og gir enklere lokalisering.

Å oppdage en person som har falt i vannet om natten eller i dårlig vær, er vanskelig, selv om den nødstilte har et vanlig flytevestlys for lettere å bli funnet. Ved hjelp av moderne LED-teknologi har Spinlock derfor utviklet Lume-On, et kompletterende nødlys for oppblåsbare redningsvester.

Lume-On er svært små LED-lamper som utnytter flytevestens oppblåste lunge som ”diffusor”, lysspreder, og gjør at den nødstilte plutselig blir betydelig lettere å se, fordi hele den fluorescerende blåsen lyses opp.

Lume-On er genialt enkelt og svært effektivt. Den består av minimale, kompakte og lette LED-lamper utstyrt med dobbeltheftende tape for enklest mulig montering på undersiden av flytevestblåsen. De tennes når flytevesten blåses opp og kommer i kontakt med vann. De vanntette (IP68) LED-lampene blinker og lyser opp hele blåsen. Fordi Lume-On gir en større lyskropp, forbedrer den muligheten til å lokalisere og komme en nødstilt til unnsetning selv på større avstand.

Lume-On blinker i to timer. Benyttes som komplement til konvensjonelle nødlys for flytevester og kan enkelt ettermonteres på alle moderne oppblåsbare flytevester.

Produktet vant den prestisjefylte prisen ”DAME Award” ved METS – Marine Equipment Trade Show i Amsterdam 2015.

Spesifikasjoner:
– Gir god synlighet i nødssituasjoner
– Lett å ettermontere på oppblåsbare flytevester
– Utnytter flytevesten oppblåste lunge til å spre og forstørre lyset
– Ekstremt små LED-lamper
– Leveres i par
– Batteritid: to timer
– Kompletterer konvensjonelle nødlys for oppblåsbare flytevester
– Tennes ved kontakt med vann når flytevesten blåses opp
– Vanntett IP68
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.