Deckvest Vito Hammar 170, redningsvest, Svart

3 999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Neste generasjons redningsvest med funksjoner og teknikk utviklet i samarbeid med Volvo Ocean Race, verdens tøffeste havkappseilas. Oppdrift: 170N.

Vito er den komplette redningsvesten for den krevende havkappseileren. Lett og kompakt, enkel å ta på seg, selv i mørket. Med ultimat komfort, vektfordeling og skreddersydd passform er den en fornøyelse å bruke. Størrelsen justeres enkelt med Spinlock Buckle System, som garanterer en sikker og behagelig passform hver gang den tas på, selv med kalde, våte og slitne hender.

Vito har et ultrasterkt, mykt feste for livline. Et fint og robust ytterdekke skjuler et 170N-luftkammer med automatisk hydrostatisk Hammar®-utløsning. Sprayhooden har fått et stort vindu og en helt ny konstruksjon som ytterligere reduserer faren for sekundær drukning. Vesten er også utstyrt med PylonTM-nødlys på antennen og geniale LUME-ON, som lyser opp vestens oppblåste luftkammer. I tillegg er den utstyrt med behagelige, brede skrittremmer og fester til Spinlocks Chest-Pack.

Spesifikasjoner:
- Oppdrift: 170N

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.