Deckvest Lite 170N redningsvest, Rosa

1 499,-

Pris for innloggede REWARD-medlemmer: 1 099,-

XXL REWARD arrow right icon
XXL REWARD
XXL REWARD! Logg inn med din brukerkonto og huk av for å være med i XXL REWARD, for å få rabatten som så vises når du legger produktet i kassen. Gjelder t.o.m. søndag 29. november kl. 23.59 eller så langt beholdningen rekker.

Produktbeskrivelsearrow down icon

Redningsvest med lav vekt og liten profil. Perfekt for bruk i nærheten av land, innsjø og lettere kappseilinger. Vesten har en bærekraft på 170N og den er veldig komfortabel å ha på seg. Enkel å ta av og på kroppen.

Du kan komplimentere vesten med Pylon™ Light og sprayhood da den er kompatibel med dette. Det er anbefalt at du veier minimum 50kg dersom du er barn. For voksne så er det One size fits all. Flytevesten har flere justeringsmuligheter slik at vesten sitter optimalt.

Flytevesten leveres med Mesh-bag som kan brukes som en forvaringsbag da den er ventilerende og er med på å forlenge levetiden på redningsvesten.

Det er 2 års garanti hos Spinlock, men om du registrerer deg på deres hjemmeside www.spinlock.co.uk. Så får du hele 5 års garanti. Dette må gjøres innen 30 dager etter kjøpsdato.

XXL anbefaler: Spinlock Deckvest Re-arming Kit.
Reparasjonssett til Spinlock & HH redningsvester. Gasspatron og armerings splint.

Det er anbefalt å ha med seg reservekitt når man er ute på vannet. Med Spinlock Deckvest Re-arming Kit liggende i båten, så har du muligheten til og byte både gasspatron og armerings splint ved behov.
Les alt om reglene for vestbruk i båt, og hvilken type vest du bør velge på XXL Blogg!

 

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Bruker: Voksen  Junior 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.