Deckvest Harness 170N Redningsvest , Svart

2 999,-

Produktbeskrivelse

Dette er den ultimate selvoppblåsbare redningsvesten som er på markedet. Redningsvesten er veldig lett, gode justeringsmuligheter og den sitter behagelig og godt på kroppen. Vesten kan også kobles til sele med sikkerhetsline.

Unikt "Shoulder Fit System" flekser og sørger for god passform over skuldrene. Det er også justeringsmulighet i ryggen.

Redningsvesten har en integrert hette som stopper vannsprut dersom man ligger i vannet og det følger også med “Pylon Light” som er en LED lampe som aktiveres dersom du faller i vannet. Det som skiller Pylon Light” fra andre lamper er at den gir en 360 graders synsvinkel slik at du kan bli sett fra alle vinkler. Levetiden er på ca 5år.

Det følger også med en kniv som er intrigert i vesten slik at du kan kutte sikkerhetslinen dersom det er behov for dette.

Flytevesten leveres med Mesh-bag som kan brukes som en forvaringsbag da den er ventilerende og er med på å forlenge levetiden på redningsvesten.

Det er 2 års garanti hos Spinlock, men om du registrerer deg på deres hjemmeside www.spinlock.co.uk. Så får du hele 5 års garanti. Dette må gjøres innen 30 dager etter kjøpsdato.

Størrelse:
1: 60-90cm over bryst.
2: 72-125cm over bryst.
3: 100-150cm over bryst.
 

XXL anbefaler: Spinlock Deckvest Re-arming Kit.
Reparasjonssett til Spinlock & HH redningsvester. Gasspatron og armerings splint.

Det er anbefalt å ha med seg reservekitt når man er ute på vannet. Med Spinlock Deckvest Re-arming Kit liggende i båten, så har du muligheten til og byte både gasspatron og armerings splint ved behov.

Spesifikasjoner
  • Redningsvest: Redningsvest 
  • Bruker: Dame  Herre  Unisex 

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.