NYHET! Medlemmer får nå poeng på ALLE kjøp! 💚 Bli medlem

Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk

Headlamp Trail Speed 5X, hodelykt unisex, Svart

2199,-

NYHET! Medlemmer får nå poeng på ALLE kjøp! 💚

Bli medlem
Produktbeskrivelsearrow down icon

Hodelykt til løping, langrenn og terrengsykling. Kommer med et lite og kraftig 3.5 Ah batteri. Sikrer ypperlig balanse mellom lysstyrke, batteritid og vekt.

Headlamp Trail Speed 5X fra Silva kommer med et oppladbart 3.5 Ah batteri. Lykten har en lystid på 20 timer ved minimum lysstyrke, 8 timer ved medium lysstyrke og 5 timer på lav lysstyrke.

Hodelykten kommer med fire praktiske tilbehør som gjør at du enkelt kan feste lykten på hodebåndet, sykkelstyret og på hjelmen. I kombinasjon med batteriet er dette en ypperlig lykt for blant annet langrenn og terrengsykling.

Kommer med en ny batteriholder som holder batteriet på plass og sikrer god komfort når du vil ha batteriet på hodet. Batteriholderen kan enkelt tas av hvis du heller ønsker å bruke forlengelseskabelen og plassere batteriet i jakkelommen eller i sekken.

Batteriindikatoren hjelper deg å se hvor mye batteri du har igjen og når den må lades. Batteriet kommer også med praktisk reservemodus som automatisk justerer ned batteriet til den lysstyrken som garanterer lys i 30 minutter ved eventuelle nødstilfeller.

Hodelykten kommer med Silva Intelligent Light®-teknologi som vil si at den har en unik kombinasjon av spotlight med lang rekkevidde og et nært flomlys. Denne tilpasningen av lyset resulterer i mindre bevegelse av hodet og gir et godt terrengbilde.

Trail Speed 5X er modulær, noe som betyr at du kan skifte mellom å ha hodelykten festet på hodebåndet, på hjelmen eller på sykkelstyret. Hodelykten oppfyller IPX5-standarden og tåler mye vann og regn fra alle mulige retninger. Forlengelseskabel.

Spesifikasjoner:
- Lumen: 1200
- Bruker: Unisex
- Batteritid: 5 – 20 timer
- Teknologi: Silva Intelligent Light®
- Batteri. Oppladbart 3.5 Ah (følger med)

Øvrige detaljer:
- Modulær
- Praktisk reservemodus
- Kabelfører for siden og bak
- Oppfyller kravet til IPX5-standarden

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Lumen:  1200 lm
  • Oppladbar:  Ja
  • Vanntett:  Ja
  • Vekt:  86 g
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!