Wire W road shoe 17, sykkelsko, landevei, dame, Hvit

2 000,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Toppmodellene innen landeveisko for damer. Elegant italiensk design, kombinert med komfort, perfekt passform og lav vekt, gjør dette til proffenes valg.

Soft Instep 3 System® – Anatomisk og komfortabel strap, plassert på toppen av foten, som sammen med et mykt thermo-formet materiale vil øke komforten og ytelsen. Det gir et jevnt trykk over vristen, og kan justeres fra begge sider for å gi den perfekte sentrerte posisjonen. Soft Instep 3 System kan repareres og byttes ut.

Helt ny Tecno 3 PUSH-låsing med ett-klikks justering i begge retninger. Dette gir et jevnt trykk over hele foten, noe som resulterer i perfekt passform, super komfort og optimal tråkkeffekt. Kan justeres under ritt, og kan byttes ut.

Adjustable Heel Retention Device® – justerbart hælsystem som strammer toppen av hælen, slik at foten ikke løfter seg og skoen ikke «glipper» til siden i bakker og i spurter.

Heel Cup System (HCS) – Forsterket hæl holder foten i en optimal posisjon og forhindrer skoen i å miste formen ved ekstrem bruk, eller ved forlenget trykk over lang tid.
Replaceable polyurethane heel pad – liten kloss som gjør det enklere å gå på skoene. Kan byttes ut.

Vent Carbon Sole – SIDI har fått senket vekten ytterligere på Vent Carbon Sole. Nå har den fått en ultralett kloss på hælen for å gjøre det lettere å gå på skoen, samtidig som en utskiftbar tå-/ventilbeskyttelse er satt på. Fordelene med Vent Carbon Sole er ikke bare suveren kraftfordeling p.g.a. den lave vekten og stivheten, men den er også ekstra komfortabel i varmt vær. Sålen er designet med en integrert ventil og luftekanaler, for å kunne få avkjølt føttene på ekstra varme dager. Ventilen kan åpnes og stenges.

NB! Cleats/pedalklosser følger ikke med. (Disse følger normalt med pedalene.)

Egenskaper:
- Vent Carbon-såle med lufting
- Tekno 3-spenne passer over forfot og tå, og gir et jevnt trykk
- God passform
- Flott design
- Vernice-materiale gjør skoen lett å holde ren

Spesifikasjoner:
Vekt: 270 gram
Materiale: Overdel av Vernice Microfiber og underdel av Vent Carbon såle
Størrelser: 38 - 42
Spesifikasjonerarrow down icon
  • Bruker: Dame 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.