Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Impregnering av sko

Imbox picture 2

Vi impregnerer sko i skinn, tekstil, syntetiske materialer og sko med gore-tex som tursko, joggesko, fritidssko og jaktstøvler. Du kan få impregnert skoene dine i alle XXL-varehus, eller få skoene ferdig impregnert når du handler på nett. IMBOX impregnering gjør skoene mer motstandsdyktige mot vann og skitt.

Fordeler med IMBOX skobeskyttelse:

  • Bedre beskyttelse mot smuss og vann
  • Lettere å vaske
  • Bedre beskyttelse mot bleking og uttørking fra UV-stråler.
  • Påvirker ikke produktets pusteevne
  • Revitaliserer den vanntette membranen til for eksempel Gore-Tex

Prisliste impregnering av sko

Type tjenestePris
Imbox skoimpregnering49,-

Hva er IMBOX skobeskyttelse?

Alle våre butikker tilbyr impregnering av sko med IMBOX-maskiner. I løpet av 45 sekunder, gir IMBOX en jevn impregnering av høy kvalitet. Impregneringen beskytter produkter mot vær, falming og skader påført av solen, samt flekker forårsaket av veisalt, mat, drikke med mer.

Impregnering med IMBOX er trygt for både deg og miljøet. Impregneringen er fri for skadelige stoffer og er CO2-nøytral. Som en økt sikkerhet inneholder maskinen to aktive kullfiltre som samler opp alle overflødige partikler. Impregneringen er også fargeløs og etterlater seg dermed ikke merker eller skjolder.

Hva kan impregneres?

Maskinen har ulike innstillinger, for riktig bearbeiding av ulike materialer. Dette gjør impregneringen egnet for praktisk talt alle sko. Gummistøvler og sko laget av lakkskinn vil ikke ha noen effekt av behandlingen. Både nye og gamle sko kan impregneres i maskinen, men husk at gamle sko bør rengjøres før de blir impregnert.

Høst og vinter

IMBOX Skobeskyttelse forhindrer skader forårsaket av veisalt, og gjør at fottøyet lettere avviser vann og snø slik at skoen holder seg tørre og materialer som lær og semsket skinn forblir beskyttet. Samtidig som impregneringen avviser vann, slipper den samtidig ut fuktighet. Dette gjør at fottøyet beholder pusteevnen.

Vår og sommer

Husk at det er viktig å beskytte fottøyet selv i varmt vær. Uten impregnering kan soleksponering føre til misfarging, falming og uttørking. Impregnerer du skoene, vil de bli lettere å rengjøre og se friske og rene ut lenger. Innersålen i sandaler får fort stygge flekker på grunn av saltet i fotsvetten, noe impregneringen vil forhindre. Tøysko får lett flekker som kan være vanskelige å fjerne. Impregnerer du tekstilsko, lager du en barriere mellom flekk og sko, slik at flekken ikke setter seg.

Innesko

Når uhellet er ute og middagen eller morgenkaffen søles ut, er det en stor fordel om du har impregnert inneskoene dine. En ekstra fordel er at du også kan bruke dem til å gå ut med søpla eller hente posten. Pumps og høye hæler må tåle all slags flekker og helst se like bra ut etter festen som før. IMBOX skobeskyttelse beskytter mot søl og fotspor fra en klønete dansepartner.

Imbox hero
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!