3 for 2 på alle klær til barn & junior! Se hele utvalget

Riktige løpesko og såler med Fitstation

2022 / Fitstation - 1

Dine føtter er ikke som noen andres. Det samme gjelder måten du beveger deg på. Feil løpesko – enten de kipper i hælen, klemmer over vrista, butter imot i tåa, eller om de gir for mye eller for lite støtte, kan gjøre løpeopplevelsen dårligere, og i verste fall føre til belastningsskader.

Enten du har løpt en del, eller skal til å begynne, er løpesko den viktigste investeringen du gjør. Med Fitstation fotskanning får du hjelp til å finne løpesko og såler som passer til akkurat dine føtter og ditt løpesteg.

Ved hjelp av avansert 3D-teknikk fra det svenske teknikkselskapet Volumental, måler og analyserer Fitstation steget ditt, ved at du går eller løper på en integrert sensorplate. AI-teknologi sammenlikner resultatene med en database som inneholder fotskanninger fra 14 millioner mennesker, og du får dermed forslag til sko som passer for akkurat deg. Fitstation finnes i alle våre butikker, er gratis, og tar bare 3-5 minutter.

Du får resultatet av dine fotskanninger på Min konto, på e-post eller ved å besøke en av våre butikker.

Vi finner også riktige såler til deg og skoene dine.

Bedre løpeopplevelse med spesialtilpassede såler fra XXL og Superfeet

Fitstation skanner effektivt føttenes geometri, og du får en unik profil som brukes til å lage såler tilpasset hver av føttene dine. Sålene har fem uavhengige soner med ulik fasthet, innstilt for å tilpasse seg og reagere på måten du beveger deg på, og gi nøyaktig og nødvendig fotstøtte.
Vi tilbyr tilpassede innleggssåler i alle butikkene våre.

ProduktPris
ME3D spesialtilpassede såler1399,-
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.