Racketservice

Hero racketservice

Har racketstrengene røket, eller ønsker du nye strenger for å få en bedre spillfølelse? Vi tilbyr strenging av tennisracket i utvalgte varehus*, med en av de råeste strengemaskinene på markedet – Baiardo. Maskinen brukes av mange av de beste strengerne i verden og under store, profesjonelle tennisturneringer. Med Baiardo er du garantert å få topp kvalitet på racketstrengingen.

Følgende varehus har strengemaskin

  • NAF
  • Alna
  • Inforama
  • Majorstua
  • Kristiansand
  • Lade

    *Du kan levere racketen din i alle varehus. De som ikke tilbyr strenging, sender den til et varehus som gjør det.

Prisliste strenging av racket

Type tjenestePris
Strenging av racket (eks. strenger)199,-
Inkludert Head Lynx Tour299,-
Inkludert Head Velocity mlt299,-
Inkludert Head Hawk Power399,-

Hvorfor bør jeg skifte strenger på racketen?

Strenger kan ryke eller miste spenningen over tid. Visste du at strengene på en racket kan påvirke racketens effektivitet med så mye som 20 prosent? Det betyr at det kan være lurt å bytte strenger selv før de ryker.


Ulike typer strenger og strengemønster gir racketen ulike kvaliteter, enten det er kraft, kontroll eller spin. Strengene kan også bidra til å kompensere for noen av racketens egenskaper, for eksempel en stiv racket med en komfortabel streng.


Det finnes to hovedtyper strenger. Monofilament-strenger består av én tråd og er mer slitesterke og hardføre, men også mer belastende på armen. Multifilament-strenger består av mange små bunter av syntetiske materialer som er tvunnet sammen og gjør at strengene absorberer støt og er mindre belastende på armen.


Strengene vi tilbyr

Head Lynx Tour

Den unike 6-kantdesignen til denne co-polyesteren er designet for hardere spillere på middels til avansert nivå, og gir den ultimate blandingen av kontroll og spinn. Et monofilament laget av en ny co-polymerblanding som også øker holdbarheten, samtidig som den er behagelig å spille.

Head Velocity mlt

Velocity Mlt er omgitt av tykkere filamenter, som forbedrer energieffektiviteten og gir god kraft. Samtidig sørger lavfriksjonsbelegget for at strengene justeres på nytt etter hvert skudd for høyt spinnpotensial. Med en livlig følelse, er Velocity Mlt en flott slitesterk kraftgenerator for turnerings- eller klubbspillere.

Head Hawk Power

Hawk powerer designet for spillere med høy ytelse som ønsker å legge til enda mer eksplosiv kraft til spillene sine. Monofilamentstrengene er laget for å være mer tilgivende for off-center treff, og gir mulighet for en stor sweetspot, mens de også er konstruert for å holde spenningen lenger.

Hvor lang tid tar det å bytte strenger?

Det tar normalt fra 3-14 arbeidsdager å få byttet strenger, litt avhengig av sesong og postgang.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får poeng på alle kjøp!