Vi har lagt til nye varer i vårens store SALG! Gjør et kupp nå

Racketservice

Hero racketservice

Har racketstrengene røket, eller ønsker du nye strenger for å få en bedre spillfølelse? Vi tilbyr strenging av tennisracket i utvalgte varehus*, med en av de råeste strengemaskinene på markedet – Baiardo. Maskinen brukes av mange av de beste strengerne i verden og under store, profesjonelle tennisturneringer. Med Baiardo er du garantert å få topp kvalitet på racketstrengingen.

Følgende varehus har strengemaskin

  • NAF
  • Alna
  • Inforama
  • Majorstua
  • Kristiansand
  • Lade

    *Du kan levere racketen din i alle varehus. De som ikke tilbyr strenging, sender den til et varehus som gjør det.

Prisliste strenging av racket

Type tjenestePris
Strenging av racket (eks. strenger)199,-
Inkludert Wilson Sensation 16299,-
Inkludert Wilson Revolve 16299,-
Inkludert Wilson Alu Power 12399,-

Hvorfor bør jeg skifte strenger på racketen?

Strenger kan ryke eller miste spenningen over tid. Visste du at strengene på en racket kan påvirke racketens effektivitet med så mye som 20 prosent? Det betyr at det kan være lurt å bytte strenger selv før de ryker.


Ulike typer strenger og strengemønster gir racketen ulike kvaliteter, enten det er kraft, kontroll eller spin. Strengene kan også bidra til å kompensere for noen av racketens egenskaper, for eksempel en stiv racket med en komfortabel streng.


Det finnes to hovedtyper strenger. Monofilament-strenger består av én tråd og er mer slitesterke og hardføre, men også mer belastende på armen. Multifilament-strenger består av mange små bunter av syntetiske materialer som er tvunnet sammen og gjør at strengene absorberer støt og er mindre belastende på armen.


Strengene vi tilbyr

Luxilon Alu Power

Brukes av 60 % av tennisspillerne som er i topp 100 på touren. Dette er en monofilamentstreng i en blanding av Luxilon poly-ether-ether-materiale og aluminium, som byr på en fantastisk kombinasjon av kraft, kontroll og potensiale for spin. Tilgjengelig i gauge 16.

Wilson Sensation

En multifilamentstreng av ypperste klasse, som kombinerer god spillfølelse med komfort. Strengen, som består av lett, men sterk Xycro mikrofiber, demper vibrasjoner, for mindre belastning på albuer og armer. Tilgjengelig i gauge 16 hos XXL.

Wilson Revolve Spin

Er en monofilamentstreng i copolyester. Strengene er pentagonformede, for å gi mulighet for å sette mye spin på ballen. Tilgjengelig i gauge 16 hos XXL.
Hvor lang tid tar det å bytte strenger?Det tar normalt fra 3-14 arbeidsdager å få byttet strenger, litt avhengig av sesong og postgang.

Hvor lang tid tar det å bytte strenger?

Det tar normalt fra 3-14 arbeidsdager å få byttet strenger, litt avhengig av sesong og postgang.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.