MAX G30D, elsparkesykkel, Grå

Kun på xxl.no
9499
Produktbeskrivelsearrow down icon
Sammenleggbar elektrisk sparkesykkel, lett å ta med. For daglig pendling og turer. Rekkevidde inntil 65 km. 10’’ luftfylte hjul gir høy komfort. Vekt 19,5 kg.

Styret på Ninebot Max G30D kan legges ned så man enkelt kan ta den med overalt, f.eks. i bilen, på bussen eller på toget.

Høydepunkter:
- Enkel å bruke og ta med
- Tyverisikret gjennom app
- Kraftig motor på 350 W
- Inntil 65 km rekkevidde
- Inntil 20 km/t hastighet


Bakhjulsdrevne Max G30D tar deg komfortabelt rundt i en fart på opptil 20 km i timen. De luftfylte, slangeløse hjulenes store diameter gir høy kjørekomfort. De to uavhengige bremsesystemene gir meget god sikkerhet. Bak er det en kombinasjon av mekanisk og elektrisk regenerativ brems, og foran er det trommelbrems. Sammen sikrer de deg kortest mulig bremselengde på en trygg måte.

Sparkesykkelen må aktiveres via en app over Bluetooth før bruk. Dermed har den en elektronisk lås som reduserer faren for tyveri betraktelig. Dersom noen prøver å stjele sparkesykkelen, så vil den bremse og pipe, og kan ikke kjøres. Dersom du er innenfor Bluetooth-rekkevidde vil du få beskjed om at noen forsøker å stjele sykkelen. Du kan også legge til et kodeord, slik at ikke andre kan koble seg til din ES2L.

Gjennom appen kan man også oppdatere firmware på Max G30D, og i tillegg kan man se en sikkerhetsvideo og stille inn lyset. Dessuten kan man se kjørt distanse og finne mer info om bruk og kjøring.

Praktisk cruise control-funksjon som du kan slå av og på fra appen. Når den er slått på og du holder gassen stille i 5 sekunder, vil du høre en pipelyd. Farten er da låst og du kan slippe gassen. Max G30D slår cruise control'en automatisk av igjen når du bremser eller rører gassen.

Utstyrt med intuitivt digitalt LED fargedisplay som gir deg informasjon om Bluetooth®-tilkobling, resterende batterilevetid, hastighet og modus. Sykkelen har også cruise control, samt konstant LED-lys både foran og bak, mange reflekser, støtte, ringeklokke og praktisk veskekrok. Dessuten har Max G30D Walk-modus, som gjør at du kan kjøre i maks gangfart i områder med mye fotgjengere. Scooteren når da maks cirka 6 km/t.

Sykkelen har en innebygget hurtiglader på 3A, som sammen med tilleggskjøpt ekstern lader kan yte inntil 5A, for ekstremt rask lading.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Langdistansependling med behov for fleksibilitet
- Bruker: Fra 14 år og oppover
- Maks. hastighet: 20 km/t
- Rekkevidde: Opptil 65 km
- Modi: Walk, Eco, Standard, Sport
- Maks. stigning: 20 %
- Maks. belastnng: 100 kg
- Ladetid: Inntil 6 timer
- Motorkraft, maks.: 350 W
- Batterikapasitet: 551 Wh
- Høyde: 1167 mm
- Bredde: 472 mm
- Lengde: 1212 mm
- Materiale: 6063 T6, bruddsikker aluminiumslegering
- Vanntetthetsgrad, motor: IPX7
- Vanntetthetsgrad, ramme: IPX5
- Vekt: 19,5 kg
Spesifikasjonerarrow down icon
 • Sammenleggbar:  Ja
 • Bruksområde:  Pendling/transport
 • Bruker:  Mobilitet
 • Vekt:  19500 g
Guiderarrow down icon
 • Gi sykkelen lengre brukstid med riktig vedlikehold

  Montering av sykkel kjøpt på nett

  Slik monterer du sykkel som er handlet på nett

  15 nov. 2019

 • vårklar_sykkel_1

  Gjør sykkelen vårklar

  Her får du gode tips til hvordan du selv kan gjøre sykkelen din klar for bruk i vår.

  23 mar. 2021

 • Cycling new_concept white

  Sykkelgarantier – derfor kjøper du sykkelen din hos XXL!

  Gratis sykkelservice hele sykkelens levetid er bare én av grunnene til å handle sykkel hos XXL. Les om alle grunnene her.

  3 jul. 2019

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.