3 for 2 på alle klær til barn og junior! Se hele utvalget

Roxter Team 24 22, terrengsykkel, MTB sykkel, barn/junior, Oransje

5999,-

3 for 2 på alle klær til barn og junior!

Se hele utvalget
Få maks ut av sommeren hos NORDENS STØRSTE SPORTSKJEDE!
Kampanjeperioden gjelder så langt beholdningen rekker dersom annen informasjon ikke er oppgitt på produktet t.o.m. 11.06.2023 i butikk og på nett.
Produktbeskrivelsearrow down icon

Robust terrengsykkel til gutter og jenter. Aluminiumskonstruksjon. 8 Shimano-gir med vri-skifter. Tektro mekaniske skivebremser. Kenda dekk. Vekt: ca. 11 kg.

Scott Roxter Team 24 er en lett og robust terrengsykkel med gode komponenter fra Shimano, Kenda og Tektro. Sykkelen har en oppreist sittestilling for godt overblikk og bremsehåndtak tilpasset målgruppen. Utstyrt med 8 gir med vriskifter, kraftige dekk og mekaniske skivebremser. Glimrende til stisykling, skolependling, trening og lek.

Høydepunkter:
- Roxter 24 Plus Junior aluminiumsramme
- Shimano RD-TX800 Tourney 8-speed
- Tektro mekaniske skivebremser
- Kenda-dekk

Roxter 24 har lett aluminiumsramme med lavt innsteg og kort avstand til styret, samtidig som den har en lett alumiumsgaffel som gjør at det er lett å holde kontroll på sykkelen.

Kraftige mekaniske skivebremser gir deg all kraften du trenger for å bevare kontrollen i sitasjoner som oppstår uansett værforhold og terreng.

Shimano's presise 1x8-gir for øyeblikkelig akselerasjon og presis veksling. Bremsehendlene på styret er tilpasset barnehender og vriskifteren til giret sørger for at hendene alltid er på styret under giring. Setet er komfortabelt og tilpasset målgruppen for sykkelen.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Terreng, MTB, stisykling, pendling
- Bruker: Junior

HOVEDKOMPONENTER
- Ramme: Roxter 24 Plus Junior Alloy 6061 / Semi int. HT SCOTT dropout / IS
- Gaffel: AL-6061 rigid fork / IS / PLUS
- Hjulsett: Shining MP-32 Disc felger
- Bremser: Tektro SCM-02 Mech. Disc Brake / 160mm rotor
- Dekk: Kenda K1080 SlantSix / 24x2.6'' / 30TPI
- Vekt: Ca. 11 kg

DRIVVERK
- Antall gir: 8
- Bakre girskifter: Shimano RD-TX800 Tourney 8 Speed
- Girhendel: Shimano SL-RS45-8R Revo Shifter
- Kassett: SunRace CSM55 8 Speed / 11-34T
- Krank og kranklager: Prowheel / Alloy Crank 140 mm 32T / w/CG PVG double cover, Feimin / BB68 / cartridge / square taper
- Kjede: KMC Z8.3

COCKPIT
- Sete: Syncros Youth
- Setepinne: Alloy 26.8 x 300 mm
- Styre: Junior Flat-Bar Alloy 580 mm / Syncros Youth 100/80 Grip
- Styrestem: LEADTEC LCS-7130 50 mm / 25.4 mm clamp

Størrelsesanbefaling:
- S, 24", 130–135 cm høyde

NB! På grunn av den nåværende verdenssituasjonen må vi ta forbehold om at enkelte av sykkelens komponenter i et begrenset omfang kan avvike fra oppgitt spesifikasjon og bilde. Produsenten kan uten varsel erstatte komponentene med tilsvarende komponenter. Sykkelen vil ha de samme gode egenskaper og funksjon.

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Alder:  7-12 år
  • Bremsetype:  Mekanisk skivebrems
  • Gaffeltype:  Stiff
  • Antall krankdrev:  1
  • Hjulstørrelse:  24"
Størrelsesguidearrow down icon

Scott størrelsesguide sykkel

Valg av sykkelstørrelse er til en viss grad avhengig av personlige preferanser og smak. Vi gir her produsentens anbefalinger for deg som er i tvil, men vær ikke redd for å avvike fra disse retningslinjene. Ønsker du en mer stabil og trygg sykkel med lengre overrør og mer utstrakt sittestilling kan du velge å gå opp en størrelse.

Ønsker du en livligere sykkel med mer lekne egenskaper og mer oppreist sittestilling kan du velge å gå ned en størrelse. Hvis du står mellom to størrelser avgjør dine egne preferanser hvilken størrelse du skal velge.

Hvis du har relativt lang rygg, kan det også være en idè å gå opp en størrelse, og omvendt om du har kort rygg så går du gjerne ned en størrelse. Har du imildertid ingen spesielle preferanser vil som regel produsentens anbefaling passe deg ypperlig!

Scott sizeguide bikes
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.