MÅ UT!

Daylite GTX W, fjellsko dame , Rosa

600,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Lett, stabil og vanntett fjellsko med GORE-TEX®-membran. Selvdrenerende Vibram®-såle og gummikalosjering for optimal slitestyrke.

Daylite GTX fra Scarpa byr på det ypperste innen komfort og funksjonalitet. Skoen er perfekt til både by-bruk, tur i skog og mark og lette fjellturer. Overdelen er kledd i en kombinasjon av 1,8 mm impregnert lær og Cordura som gjør skoen lettere i vekt og myk og fleksibel. Det mellomhøye skaftet gir støtte til ankel og nedre del av benet når du er ute og går i ulendt terreng.

GORE-TEX®-membranen gir deg en vanntett beskyttelse fra ytre påkjenninger, men også en pustende og ventilerende egenskap fra innsiden. Mellomsålen er av EVA, et materiale som holder lav vekt, samtidig som det gir deg tilstrekkelig med demping. Yttersålen er av Vibram®, et materiale som gir deg et supert feste og god friksjon mot underlaget. Gummikalosjeringen rundt kanten gir skoen en bedre slitestyrke.

Spesifikasjoner:
- Overdel: 1,8 mm lær, Cordura
- Mellomsåle: EVA
- Yttersåle: Vibram®
- Vekt: 320 gram (str.38)
 
Husk impregnering!
Din side presenterte 13.01.14 en test av om hvorvidt impregnering fungerer på sko med tex-membran: Den viste at skoene uten impregnering kunne gå 600 skritt under vann uten å bli våt. Med impregneringsspray kunne skoene ta opptil 5.000 skritt.

Les artikkelen her: http://www.dinside.no/926192/ja-impregnering-virker

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Bruker: Dame 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.