S/Pro 100 19/20, alpinstøvel, unisex, Svart

1 999,-

3 499,-

XXL Førpris

Produktbeskrivelsearrow down icon
Lett, allsidig alpinstøvel med optimal kombinasjon av komfort, passform og ytelse. Svært gode muligheter for personlig tilpassing. Fleks 100. Vekt 1850 gram.

S/Pro 100 er konstruert for skikjørere som ønsker komfort og lav vekt, eller litt lettere skikjørere. Støvelen har medium flex.

S/Pro 100 har et enkelt innsteg, sømløs innerstøvel og gode tilpasningsmuligheter. Den sømløse innerstøvelen forbedrer komforten og presisjonen, og sikrer topp passform og varme. Dette er nok den beste i sin klasse av støvler med perfekt passform, og den beste Salomon noensinne har konstruert.

Med den nye Coreframe 360 kan du nå tilpasse både mansjett, skall og innerstøvel for å få støvelen helt "skreddersydd". Coreframe 360 gir lav vekt, forsterker kjørefølelsen og øker kraftoverføringen.

Custom Shell HD-prosessen på skallet og mansjetten gir rask og fullstendig tilpassing på støvlene på bare 10 minutter. Tynne vegger og nye skallmaterialer gjør at foten kommer nærmere skallet og gir forbedret kjørefølelse, mer kraft og direkte kraftoverføring.

Kombinasjonen av Salomons høykvalitets Coreframe, Sense Amplifier og Sense Strap-teknologi sikrer progressivitet og presisjon i hver sving. Riveted Oversized Pivot gir ekstra god kraftoverføring ned i skien.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Preparerte løyper
- Bruker: Unisex
- Materialer: PU med glassfiber Coreframe, Custom Shell HD-skall, PU med Custom Shell HD-mansjett
- Antall spenner: 4 stk, aluminium 3D
- Innerstøvel: My Custom Fit 3D Seamless Performance
- Borrelåsstropp: 35 mm Sense
- Størrelser/Mondo: 26/26,5–30/30,5
- Utvendig lengde i mm: 304 mm @ 26/26,5
- Flexindex: 100 (middels), justerbar med +10
- Lest: Medium passform, 100 mm
- Vekt, per par: 3700 gram ved str. 26/26,5
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.