Tello, drone (powered by DJI), STD

899,-

Produktbeskrivelse
Liten drone for både barn og voksne, med innebygget kamera. Svært lett å fly og lett å lande. Kompatibel med VR-hodesett. 5 MP foto. Flytid 13 minutter.

Ryze Tello Drone har DJI flykomponenter, som sikrer stabil flyving. Med Tello-appens enkle brukergrensesnitt er det utrolig enkelt å komme i gang. Last ned appen, parkoble enhetene og du er i gang nesten med det samme.

Enten du er i en park, på kontoret eller henger hjemme, så kan du alltid ta av og oppleve verden fra spennende, nye perspektiver. Tello har to antenner som gjør videooverføringen ekstra stabil og et høykapasitetsbatteri som gir imponerende lange flytider.

VIDEO OG FOTO
Utstyrt med en høyhastighets bildebehandler, tar Tello utrolige bilder og videoer. Selv om du ikke vet hvordan du skal fly, kan du ta opp videoer på forhånd med EZ Shots, og dele dem på sosiale medier rett fra smarttelefonen din.

Med EZ Shots kan du ta opp koordinerte, korte videoer med flying i sirkel, 360-grader eller opp og bort. Den elektroniske bildestabiliseringen gir konsekvent klare, stødige bilder.

Profesjonell prosessering ved hjelp av en Intel-prosessor gir videoopptak av høy kvalitet. Foto gjøres i 5 MP, som bevarer de gode minnene dine med høyoppløselige bilder.

ENKEL I BRUK
Ved hjelp av automatisk start og landing tar du enkelt av eller lander, kun med et enkelt trykk på fjernkontrollen. Et innebygget program sikrer at du lander dronen trygt, selv om du mister forbindelsen. Når batteriet begynner å bli dårlig, får du selvfølgelig en advarsel. Ved hjelp av Vision Positioning System tar dronen nøyaktige svinger hver gang.

LÆR OG VIDEREUTVIKLE
Siden spill kan være en god vei til læring, så er Tello programmerbar med Scratch. Scratch er et MIT-utviklet kodesystem som gjør det mulig for barn og tenåringer å lære grunnleggende programmering mens de har det gøy.

Hvis du er er en mer avansert bruker kan du også utvikle programvare for Tello, ved hjelp av Tello SDK. Du kan også lage tilpasset Tello-tilbehør.

Dersom du kobler til et kompatibelt VR hodesett, så kan du også fly med fantastisk utsikt i førstepersonsperspektivet.

Ved kjøp av fjernkontroll som tilleggsutstyr, kan du enda lettere kontrollere Tello. Telefonen monteres da i fjernkontrollen, og fjernkontrollens knapper brukes for betjening.

Spesifikasjoner:
- Betjening: Tello app med iOS eller Android
- Flytid: Inntil 13 minutter
- Distanse fra flyver: Inntil 100 meter
- Video: 720p, HD-overføring
- Foto: 5 MP
- Vekt: 80 gram

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.