Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Ryze

Tello, drone (powered by DJI), Hvit

969,-
FARGE: STD
STØRRELSE:
STD
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Liten drone for både barn og voksne, med innebygget kamera. Svært lett å fly og lett å lande. Kompatibel med VR-hodesett. 5 MP foto. Flytid 13 minutter.

Ryze Tello Drone har DJI flykomponenter, som sikrer stabil flyving. Med Tello-appens enkle brukergrensesnitt er det utrolig enkelt å komme i gang. Last ned appen, parkoble enhetene og du er i gang nesten med det samme.

Enten du er i en park, på kontoret eller henger hjemme, så kan du alltid ta av og oppleve verden fra spennende, nye perspektiver. Tello har to antenner som gjør videooverføringen ekstra stabil og et høykapasitetsbatteri som gir imponerende lange flytider.

VIDEO OG FOTO
Utstyrt med en høyhastighets bildebehandler, tar Tello utrolige bilder og videoer. Selv om du ikke vet hvordan du skal fly, kan du ta opp videoer på forhånd med EZ Shots, og dele dem på sosiale medier rett fra smarttelefonen din.

Med EZ Shots kan du ta opp koordinerte, korte videoer med flying i sirkel, 360-grader eller opp og bort. Den elektroniske bildestabiliseringen gir konsekvent klare, stødige bilder.

Profesjonell prosessering ved hjelp av en Intel-prosessor gir videoopptak av høy kvalitet. Foto gjøres i 5 MP, som bevarer de gode minnene dine med høyoppløselige bilder.

ENKEL I BRUK
Ved hjelp av automatisk start og landing tar du enkelt av eller lander, kun med et enkelt trykk på fjernkontrollen. Et innebygget program sikrer at du lander dronen trygt, selv om du mister forbindelsen. Når batteriet begynner å bli dårlig, får du selvfølgelig en advarsel. Ved hjelp av Vision Positioning System tar dronen nøyaktige svinger hver gang.

LÆR OG VIDEREUTVIKLE
Siden spill kan være en god vei til læring, så er Tello programmerbar med Scratch. Scratch er et MIT-utviklet kodesystem som gjør det mulig for barn og tenåringer å lære grunnleggende programmering mens de har det gøy.

Hvis du er er en mer avansert bruker kan du også utvikle programvare for Tello, ved hjelp av Tello SDK. Du kan også lage tilpasset Tello-tilbehør.

Dersom du kobler til et kompatibelt VR hodesett, så kan du også fly med fantastisk utsikt i førstepersonsperspektivet.

Ved kjøp av fjernkontroll som tilleggsutstyr, kan du enda lettere kontrollere Tello. Telefonen monteres da i fjernkontrollen, og fjernkontrollens knapper brukes for betjening.

Spesifikasjoner:
- Betjening: Tello app med iOS eller Android
- Flytid: Inntil 13 minutter
- Distanse fra flyver: Inntil 100 meter
- Video: 720p, HD-overføring
- Foto: 5 MP
- Vekt: 80 gram
Vis mer
Til toppen