Racing Hero Boot pack, alpinsekk/støvelbag unisex, Rød

999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Praktisk og anvendelig sekk for oppbevaring av alpinstøvler og utstyr. 25 liters volum, komfortabel å bære. Rossignol HERO-design. Vekt 1,12 kg.

Hero Boot Pack holder deg organisert mens du er på farten. Sekken er konstruert etter krav fra proffene, og er en kraftig støvelbag/utstyrssekk med plass til både støvler og utstyr. Sekkens volum er 25 liter. Full D-åpning i toppen gir enkel tilgang til innholdet.

Sekken har eksternt hjelmnett på toppen, støvelposer og stropping for støvlene på utsiden. Det store hovedrommet har en separat, fleecefôret brillelomme og plass til klesskift. Den vanntette bunnen holder innholdet tørt når sekken står på snø og annet vått underlag. Sekken er kompatibel med drikkesystemer.

Materialet i sekken er slitesterkt 600-denier (600D) polyesterstoff med ripstop, som er PU-belagt i bunnen, for å gi vanntett beskyttelse nedenifra. Skulderstroppene er anatomisk formet og polstret. I tillegg har sekken bryststropp og polstret bakvegg mot ryggen, for økt komfort ved bæring.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Reiser, renn og trening
- Bruker: Unisex, barn/junior og voksen
- Materiale: Polyester 600D med ripstop, PE-belagt bunn
- Volum: 25 liter
- Vekt: 1,12 kg
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.