Racing Hero Athletes Bag 19/20, alpinsekk/støvelbag unisex, Rød

1 299,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Stor, komfortabel utstyrssekk for alpinister, med plass til støvler, hjelm, briller og mer. Solide, slitesterke materialer. Volum 95 liter. Vekt 2000 gram.

Hero Athletes Bag har plass til alt du trenger for en fin dag i bakken. Anvendelig sekk med hele 95 liter lagringsplass og mange smarte løsninger. Smarte oppbevaringsfunksjoner, som innvendige siderom for støvler, og beskyttende, innvendig oppbevaring for hjelm og briller. En liten fleece-fôret lomme for briller og småting, og et massivt hovedrom.

Materialet i sekken er slitesterkt 600-denier (600D) polyesterstoff med ripstop, som er PU-belagt i bunnen, for å gi vanntett beskyttelse nedenifra. De justerbare skulderstroppene er anatomisk formet og polstret. I tillegg har sekken bryststropp og polstret bakvegg mot ryggen, for økt komfort ved bæring.

Alle rom i sekken er svært tilgjengelige, takket være store glidelåsåpninger og glidelåshemper. Solid bærehåndtak på toppen gjør det også svært enkelt å løfte sekken, eller bære den i hånden.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Reiser, renn og trening
- Bruker: Unisex, barn/junior og voksen
- Materiale: Polyester 600D med ripstop, PE-belagt bunn
- Volum: 95 liter
- Vekt: Ca 2 kg
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.