Hero Jr Impacts FIS (w/chinguard) 19/20, konkurransehjelm barn/junior, Rød

1 699,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Konkurransehjelm for juniorer, til både slalåm og storslalåm. Godkjent for FIS-konkurranser. Impacts-teknologi for topp beskyttelse og høy komfort. Vekt 580 gram.

Hero JR Impacts FIS er en kompromissløs hjelm for dedikerte juniorkjørere, med lav vekt og nøyaktig passform med maks komfort. Hjelmen leveres med hakebeskytter og er konstruert spesielt for konkurransebruk.

Den unike Impacts-teknologien og hardshell-konstruksjonen med høykvalitets, varig EPP-skum (ekspandert polypropylen) sikrer at hjelmen tåler flere slag og støt over lengre tid. Tolagskonstruksjonen beskytter hodet, samtidig som den opprettholder god komfort og god holdbarhet. Her er det ikke gjort kompromisser på passform, vekt eller aerodynamikk.

Passformen med faste øreputer omslutter hodet ned til kinnene, og er presis i formen. Ventilasjonskanalene mellom lagene i hjelmen gir konstant luftsirkulasjon og holder hodet avkjølt, komfortabelt og skjerpet. Sammen med polstringen/isolasjonen hindrer den kalde punkter.

Chinguard/hakebeskytter medfølger, for bruk i slalåm. Denne monteres enkelt ved hjelp av fire skruer. Solid strammefunksjon med aluminiumsspenne. Designet for å oppfylle det internasjonale skiforbundets (FIS) sikkerhetsbestemmelser.

Spesifikasjoner
- Bruk: Racing
- Bruker: Barn/junior
- Materialer: ABS-plast
- Strammesystem: Stropp, plastspenne
- Avtakbare øreputer: Nei
- Innside: Kunstig fløyel og mesh
- Hakebeskytter: Medfølger
- Konstruksjon: ABS, IMPACTS technology
- Godkjenninger: CE EN1077, ASTM 2040, FIS approved
- Størrelser: 54, 56, 58
- Vekt: 580 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.