Alltrack Pro 110 LT (100 mm) 19/20, toppturstøvel unisex, Grey

4 799,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Meget allsidig toppturstøvel med medium stiv fleks og godt gå-utslag. Kjøresterk, Custom innerstøvel som kan varmetilpasses, god komfort. Vekt 1590 gram.

Alltrack PRO 110 LT er en allsidig freetouring-støvel med 110 fleks og 50 grader gå-utslag i skaftet. Med en innerstøvel som kan varmetilpasses oppnår du topp personlig passform og god komfort.

Dual Core-teknologien, hvor man kombinerer 2 plasttyper (hard og myk) og injiserer det på 2 forskjellige punkter i støvelen, gir støvlene en bedre progressiv fleks samt mer rebound og respons, som gir en bedre skifølelse.

Støvelen er kompromissløs og har justerbar mansjett for mer naturlig bevegelsesutslag. Dessuten er den kompatibel med alpinbindinger. Generative Design Grid-skallet gir minimalt med vekt og maks kraftoverføring under alle forhold og i alle terreng. Underskallet er designet for å tilby et 50-graders bevegelsesutslag i gåmodus, for effektiv toppturgåing og maksimal kraft i kjøremodus.

De forhåndsformede innerstøvlene har Thinsulate™-isolasjon for ekstra varme og støtte, og er termoformbare for en enda mer skreddersydd passform. Anatomisk ankelstøtte og 100 % justerbarhet gir maks komfort, presisjon og kraftoverføring, med utmerket klatremobilitet, holdbarhet og komfort. Medium passform med 100 mm bred lest gir presis og komfortabel passform, som balanserer komfort og kontroll.

Støvelen er Gripwalk®-kompatibel, men såler må kjøpes separat. Gripwalk®-sålene har en sliteflate i gummi og rullende fasong foran for en mer naturlig gange og bedre grep.

Alltrack PRO 110 LT har Dynafit®-sertifiserte tech-innlegg for pålitelige freetouring-ytelser.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Topptur og frikjøring (free-touring)
- Bruker: Unisex
- Materialer: Polyolefine, polyuretan
- Antall spenner: 4 stk. mikrojusterbare, aluminium, justerbare i 3 posisjoner
- Ytterskall: Generative Design Grid
- Innerstøvel: Pre-Shape Liner, Full Custom T2, Thinsulate™-isolert, Power Wrap hel tåboks
- Borrelåsstropp: Ja, 40 mm
- Størrelser: 24,0–29,5 Mondo
- Flexindex: 110
- Lest: 100 mm
- GripWalk-kompatibilitet: Ja
- Vekt, per par: 3180 gram
Spesifikasjonerarrow down icon
  • Bruker: Herre  Unisex 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.