Alltrack Elite 130 LT (98 mm) 19/20, toppturstøvel unisex, BLACK

5 499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Toppmodellen av toppturstøvlene i Rossignols freetouring-serie. Kjøresterk, lett, godt gå-utslag. Custom innerstøvel for optimal tilpassing. Vekt 1630 gram.

Alltrack Elite 130 LT er en kjøresterk frikjøringstøvel som også er god å gå oppover med. 50 grader utslag i skaftet gir god bevegelsesfrihet. Skallet er laget i Grilamid, et svært lett og stivt materiale.

Støvelen har Dual Core-teknologi, hvor man kombinerer to plasttyper (hard og myk) og injiserer det på to forskjellige punkter i støvelen. Det gir støvlene en bedre progressiv fleks, samt mer rebound og respons, som gir en bedre skifølelse.

Støvelen er kompromissløs og har justerbar mansjett for mer naturlig bevegelsesutslag. Dessuten er den kompatibel med alpinbindinger. Grilamid®-skallet er av et lett plastmateriale som gir overlegen respons, minimalt med vekt og maks kraftoverføring under alle forhold og i alle terreng. Underskallet er designet for å tilby et 50-graders bevegelsesutslag i gåmodus, for effektiv toppturgåing og maksimal kraft i kjøremodus.

De forhåndsformede innerstøvlene har Thinsulate™-isolasjon for ekstra varme og støtte, og er termoformbare for en enda mer skreddersydd passform. Anatomisk ankelstøtte og 100 % justerbarhet gir maks komfort, presisjon og kraftoverføring, med utmerket klatremobilitet, holdbarhet og komfort. Medium passform med 100 mm bred lest gir presis og komfortabel passform, som balanserer komfort og kontroll.

Støvelen er Gripwalk®-kompatibel, men såler må kjøpes separat. Gripwalk®-sålene har en sliteflate i gummi og rullende fasong foran for en mer naturlig gange og bedre grep.

Alltrack Elite 130 LT har Dynafit®-sertifiserte tech-innlegg for pålitelige freetouring-ytelser.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Topptur og frikjøring (free-touring)
- Bruker: Unisex
- Materialer: Grilamid, polyolefine, polyuretan-foam
- Antall spenner: 4 stk. mikrojusterbare, aluminium, justerbare i 3 posisjoner
- Ytterskall: Grilamid
- Innerstøvel: Pre-Shape Liner, Full Custom T1, Thinsulate™-isolert, Power Wrap hel tåboks
- Borrelåsstropp: Ja, 40 mm
- Størrelser: 24,0–29,5 Mondo
- Flexindex: 130
- Lest: 98 mm
- GripWalk-kompatibilitet: Ja
- Vekt, per par: 3260 gram
Spesifikasjonerarrow down icon
  • Bruker: Herre  Unisex 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.