Winter Combo 28 x 2.00 160 studs, sykkeldekk med piggdekk-overtrekk, Svart

899,-
Kun på xxl.no

Produktbeskrivelsearrow down icon
Kombo med kvalitetsdekk og optimalisert, avtakbart piggdekk-overtrekk. Gjør det enkelt å ta piggene på og av etter forholdene. 160 pigger. Vekt 1300 gram.

ReTyre Winter Combo er en helt fantastisk løsning for å bli helårssyklist. Her får du både et sykkeldekk, OG et "skin" med pigger til å dra utenpå, ved hjelp av glidelåser. Raskt, enkelt og effektivt.

Høydepunkter:
- Meget bra sykkeldekk med avtakbare pigger
- Lettrullende
- Punkteringsbeskyttelse
- Reflekterende sider


Med ReTyre Winter Combo er det enklere å velge sykkel hele året. På siden av dekket er det fastmonterte glidelåser, som passer mot overtrekkets glidelåser. Det betyr at du kan sette på pigger etter føreforhold og behov. Hele operasjonen er svært enkel, og du trenger ikke å ta hjulet av sykkelen eller dekket av felgen. Pigg-overtrekket monteres altså mens hjulene står på sykkelen.

Her får du bekvemmeligheten med å sykle uten pigger på asfalt, og sikkerheten med pigger på is, slaps og snø. Er det snø og is på morgenen når du sykler til jobb, men borte når du skal sykle hjem, så tar du bare av overtrekket. Og vice versa. Enklere og raskere blir det ikke. En perfekt løsning for pendlere, enten det er til skole eller jobb, eller på småturer. Utmerket løsning også for elsykler.

Med ReTyre One basedekket er det også enkelt å bytte ut pigg-overtrekket dersom piggene er utslitt. Dekket har vaier innvendig, som gjør at det sitter godt på felgen. Selve overtrekket har 160 solide pigger wolfram/karbid-pigger. Både dekk og overtrekk har lav rullemotstand, selv på tørr asfalt.

Dekk- og overtrekksmønsteret har åpent og fint mønster med lameller, som gir godt grep på kompakt snø og is. Winter Traveler-piggene er CAD-konstruert, og plasseringen er gjort slik at fire pigger alltid har kontakt med underlaget. Det gir ekstra godt grep og sikkerhet.

Glidelåssystemet er laget av TPU-teio med kraftige nylontenner, både for holdbarhet og enkelt vedlikehold. Systemet er selvrensende, på grunn av sentrifugalkreftene under bruk. Det gjør systemet perfekt egnet for ekstreme værforhold. Glidelåsvognen er utstyrt med en selvlåsende mekanisme og en sikkerhetspigg som forhindrer uønskt åpning under bruk.

Glidelåsen er testet av SGS SA (verdensledende innen inspeksjon, verifisering, testing og sertifisering), i samsvar med glidelås-teststandarden (EN 16732: 2015), og overskrider det høyeste kravet i standarden (kode E).

Spesifikasjoner:
- Bruk: Vinter- og sommersykling
- Materiale, dekk: Gummi
- Gummiblanding: 65a Winter Compound
- Materiale, pigger: Wolram/karbid
- Antall pigger: 160
- Teknologi: Modulær teknologi, CAD-konstruert
- Størrelse: 28 x 2.00
- Lufttrykk: 3,5 bar
- Vekt: 1,3 kg når pigg-overtrekket er montert på dekket
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.