Fit 50 Proteinbar, Salty Peanut

29,-

Produktbeskrivelse

Proteinbar uten tilsatt sukker. Baren inneholder ca 18 g protein (Cookies & Cream: 19 g). Perfekt for deg som ønsker å fylle på med proteiner for å bygge muskler.

Ingredienser Salty Peanut:
Proteinblanding (Melkprotein  myse proteinkonsentrat , melksjokolade belegg, (søtningsmidler (Isomalt, sukralose), palme olje, mysepulver, fettredusert kakaopulver, beriket hvetemel (hvetemel, kalsiumkarbonat, jern, niacin, tiamin), emulgatorer (soya lecithin, E476), aroma), kollagenpeptider (fra bovin (storfe) , fuktighetsmiddel (glycerol) , karamell lag, fuktighetsmiddel (glycerol), maltodekstrin, oligofruktose, vann,fortykningsmiddel (maltaltpulver), kokosnøttolje,skummetmelkpulver, fortykningsmiddel (modifisert voksholdig maisstivelse), farge karamell), geleringsmiddel (pektin), surhetsregulator (kalciumlaktat), emulgator (soya lecithin), salt, aroma,fortykningsmiddel (xanthan gummmi)), Fructo-oligosakkaarider, peanøtter, Proteincrisp, sojaproteinisolat, fettredusert kakaopulver, tapiokastivelse), isomalto-oligosakkarider, peanøttmel, inulin, rapsolje (<1%), fettredusert kakaopulver, salt, aroma (peanøtt), antiokidant (naturlig blandet tokoferoler) (<0,1%), søtningsmidler (sukralose, acesulfam K). Inneholder søtstoff.

Ingredienser Cookies & Cream:
Proteinblanding (melkprotein , myse proteinkonsentrat ,melk sjokolade belegg, (søtningsmidler (Isomalt, sukralose), palme olje, mysepulver, fettredusert kakaopulver, beriket hvetemel (hvetemel, kalsiumkarbonat, jern, niacin, tiamin), emulgatorer (soya lecithin, E476), aroma), fuktighetsmiddel (glycerol), kollagenpeptider (fra bovin (storfe), frukto-oligosakkarider, protein crisp, (soya protein isolat, fettredusert kakaopulver, tapiokastivelse), isomalto-oligosakkarider, aroma, fettredusert kakaopulver, solsikkeoljepulver, rapsolje, havregryn, antioksidant (blandede tokoferoler) søtningsmidler (sukralose, acesulfam K). Inneholder søtstoff.

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.